2008 metų Pekino Olimpinėms žaidynėms Visa sukūrė specialius bankomatus

Žaidynių teritorijoje lankytojai gali naudotis 26 unikaliais bankomatais
„Visa“ pristatė specialiai 2008 metų Pekino Olimpinėms Žaidynėms sukurtus bankomatus. Meniškų bankomatų idėją įkvėpė Kinijos kultūra ir kaligrafija. Bankomatai dekoruoti mėlynais ir baltais teptuko potėpiais ir tradicinėmis raštų kompozicijomis, būdingoms kinų tradiciniams porceliano vazoms.
Dvidešimt šeši tokie bankomatai bus pastatyti tiek varžybų teritorijose, tiek aplink šias vietas , įskaitant pagrindinį Olimpinį spaudos centrą, tarptautinį Transliacijų centrą ir Žiniasklaidos gyvenvietę. Bankomatai šiose vietose palengvins žmonių, ketinančių stebėti varžybas, prieigą prie grynųjų pinigų.
„Mes norėjome priminti savo partnerystę su žaidynėmis Pekine estetiškai ir lankytojams akimirksniu atpažįstamu būdu. Šiuo tikslu sukūrėme unikalius bankomatus, kuriuose sujungėme tradicinį Kinijos meną ir modernias technologijas,“ – teigia „Visa“ viceprezidentas ir generalinis direktorius Kinijai ir Filipinams Richard Chang.
Nuo 1986 metų „Visa“ yra oficialus Olimpinių Žaidynių rėmėjas visame pasaulyje. Žaidynėse galima atsiskaityti tik „Visa“ kortelėmis.
Nuo 2007 m. gruodžio mėn. „Visa“ ir jos bankai-klientai Kinijoje pastatė daugiau nei 90 tūkstančių bankomatų ir prisijungė prie apytiksliai 216 tūkstančių prekybinių vietų ir parduotuvių visoje Kinijoje. Tokiu būdu siekiama pasiruošti klientų iš užsienio antplūdžiui šiais metais.
„Visa“ bendradarbiauja su „BOCOG“ ir Olimpinėse žaidynėse kortelių savininkams teikia daugiakalbės informacijos paslaugas ir bendrą pagalbą kortelių savininkams bei lankytojams.

KOMENTARAS

(vardas) rezultatas?


 

Apie mus | Kontaktai | Autorinės teisės | Partneriams
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.58463192sec.