Švediška inovacija sukėlusi revoliuciją pasaulinėje viešbučių pramonėje

Pagrindinis kiekvieno viešbučio prioritetas turėtų būti suteikti kokybišką miegą savo svečiams. Tačiau ši paslauga turi apimti patogios lovos viešbutyje garantiją; pažadas, kurio iki šiol nebuvo įmanoma ištęsėti, kadangi kiekvienas svečias turi savo unikalias preferencijas. Dabar tai gali pasikeisti, švedų kompanija „YouBed“ pristato lovos naujovę, gebančią užtikrinti individualų čiužinio patogumą. Kartu su „Business Sweden“, Švedijos prekybos ir investicijų taryba, „YouBed“ dabar atlieka visuotinį pristatymą kaip savo naujoves pritaikyti visame pasaulyje esančioms viešbučių grandinėms.


Švedijos kompanija „YouBed“ išrado būdą, kaip aukšto lygio kišeniniuose spyruokliniuose čiužiniuose reguliuoti kietumą nepakenkiant aukščiausio lygio miegui, paprasčiausiai naudojantis nuotolinio valdymo pultu. Šis sprendimas, kurio dėka vieną lovą galima pritaikyti visiems, bus prieinamas visame pasaulyje per unikalią miego koncepciją, kuri, kaip manoma, keičia viešbučių pramonę ir suteikia viešbučiams galimybę pagaliau pasiūlyti tai, ko kiekvienas svečias nusipelno: patogios viešbučio lovos garantija ir sąlyga gerai išsimiegoti.

- Personalizuotas miego komfortas yra trūkstama grandis, kuri pagaliau leis viešbučiams išnaudoti visas savo galimybes. Tikimės, kad daugelis tai įvertins kaip puikią galimybę pagerinti savo viešbučių pasiūlymus ir konkurencingumą.

Nenustebintų, jei mūsų inovacijos sukeltų paradigmos pokyčius viešbučių pramonėje, ir mes esame atsakingi už tai, kad kuo geriau palaikytume šią plėtrą. Metus laiko dirbome norėdami įrodyti miego koncepciją, taip pat kurdami infrastruktūrą ir pajėgumus patenkinti tikėtiną pasaulinį poreikį “, - sako Mattias Sörensenas,„ YouBed “generalinis direktorius ir įkūrėjas.


„YouBed“ miego koncepcija dabar pradedama įgyvendinti visame pasaulyje, bendradarbiaujant su Švedijos verslo atstovais ir kitomis vyriausybės įstaigomis. 44 nauji „YouBed“ biurai, galintys aptarnauti kiekvieną pasaulio rinką, jau pradeda dialogą su regioninėmis viešbučių grupėmis, kurios, kaip tikimasi, surengs vietinius pristatymus visame pasaulyje.

- „YouBed“ anksti nusprendė naudotis mūsų esamomis struktūromis - greitesnis kelias pirmaujančioms įmonėms greitai patekti į pasaulines rinkas. Kadangi mes įsitraukėme į procesą anksti, galime pritaikyti savo dalyvavimą remdamiesi šiais ilgalaikiais verslo santykiais. Didžiuojamės būdami naujos Švedijos tarptautinės įmonės dalimi ir palaikome jų inovacijų žaidimų pajėgumą, kurio yra verta, - sako Fredrik Fexe, „Business Sweden“ viceprezidentas, strategijos ir verslo plėtros vadovas.

Šiuo metu „YouBed“ yra visuose „Mövenpick“ viešbučiuose Europoje, taip pat Skandinavijos „First Hotels“ ir „Scandic“ viešbučiuose. „YouBed“ miego koncepcija iš pradžių yra prieinama tik pristatant įmonės prekės ženklą, apimant kiekvieną viešbučio tinklą. www.youbed.com


Apie “YouBed”

Švedijos kompanija „YouBed“ išrado ir užpatentavo naują būdą, kaip reguliuoti aukštos kokybės kišeninių spyruoklinių čiužinių kietumą. Sureguliuojama labai greitai ir lengvai naudojant rankinį valdiklį ir nepakenkiant lovos ir miego kokybei. Taip pat galima savarankiškai reguliuoti skirtingas čiužinio dalis (pečius ir klubus), kad kiekvienas vartotojas pasiektų optimalų miego komfortą, nepriklausomai nuo ūgio, svorio, kūno formų ar pageidaujamos miego padėties. Rezultatas - pirmoji pasaulyje personalizuota lova, garantuojanti komfortą, atverianti milžiniškas galimybes ir sukurianti vertę pramonės šakose, kuriose miegas ir lovos vaidina pagrindinį vaidmenį.


Apie "Business Sweden", Švedijos prekybos ir investicijų tarybą

„Business Sweden“, Švedijos prekybos ir investicijų taryba, padeda Švedijos įmonėms padidinti savo pardavimus pasaulyje, o tarptautinėms įmonėms - investuoti ir plėstis Švedijoje. "Business Sweden" padeda Švedijos įmonėms sutrumpinti laiką įsitvirtinant rinkoje, rasti naujų pajamų srautus ir sumažinti riziką. Taip pat padeda tarptautinėms įmonėms rasti naujų verslo galimybių, padidinti kapitalo grąžą ir būti nešališka parama. Turėdami visų lygių tinklus, jie siūlo strategines konsultacijas ir apčiuopiamą paramą 44 įdomiausiose pasaulio rinkose. "Business Sweden" priklauso tiek valstybei, tiek verslo bendruomenei.


KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Pavasara Vidusjūras kruīzi ar Costa Estravel Latvia
Vidusjūras kruīzs ar Costa / no Savonas uz Romu / 6 naktis / aprīlis - maijs / pilna ēdināšana | Skatīt vairāk
no 519 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 27.03.2024 - 20.04.2024 Pavasara tirgus Lietuvā Ignalinos rajono TIC
20.aprīlī no plkst.8. Ignalinas Laisves laukumā notiks pavasara gadatirgus! | Skatīt vairāk
Atlaides auto nomai Ungārijā Europcar
Nomā auto ar Europcar Budapeštā un saņem atlaidi! Izbaudi Budapeštas daudzveidību. | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 16.04.2024 - 23.04.2024 Publikācija “TRAĶU PILIS UN PILSKALNI” Trakai TIC
Publikācija “TRAĶU PILIS UN PILSKALNI” | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.17269897sec.