Wizz Air iš Vilniaus pervežė 6 milijonus keleivių

Didžiausia žemų sąnaudų oro linijų bendrovė Centrinėje ir Rytų Europoje „Wizz Air“ pervežė 6 milijonus keleivių Vilniaus žemų sąnaudų maršrutais. Laimingas 6-milijonasis keleivis į Vilnių atvyko iš Lutono ir jam buvo įteiktas 200 Eur vertės kelionės čekis.

 „Nuo pat pirmojo mūsų skrydžio prieš septynerius metus iš Vilniaus 2011 m. balandžio mėnesį tapome lyderiaujančia avialinijų kompanija Vilniaus oro uoste. Per šį laikotarpį pervežėme jau daugiau nei 6 milijonus keleivių ir užauginome mūsų tinklą iki 32 maršrutų, pasiūlant žemų sąnaudų skrydžius iš trijų Lietuvos oro uostų, – sako „Wizz Air“ korporatyvinės komunikacijos vadovas Andras Rado. – Pabrėždami aviakompanijos įsipareigojimus Lietuvai ir siekdami suteikti daugiau kelionių galimybių šį rudenį Lietuvos tinklą papildysime dviem naujais maršrutais iš Vilniaus į Lvovą ir iš Kauno į Turku. Ir toliau su geriausia orlaivių aptarnavimo įgula siūlysime žemų sąnaudų skrydžius Lietuvos keliautojams ir jos svečiams.“

„Wizz Air“ Vilniuje savo veiklą pradėjo 2011 m. ir tapo lydere Tarptautiniame Vilniaus oro uoste. 2012 m. Vilnius tapo 14-ąja bendrovės baze ir pirmąja Baltijos šalyse, brėžiant tvirtą įsipareigojimą šiam regionui – prisidėti prie vietos ekonomikos, aviacijos darbo vietų, logistikos, apgyvendinimo ir turizmo industrijų plėtros, taip pat stiprinant verslo santykius su kitomis Europos šalimis.

 „6 milijonai keleivių – šis įspūdingas skaičius yra paliudijimas, kad efektyvi partnerystė – o būtent toks ir yra Lietuvos oro uostų bei „Wizz Air“ bendradarbiavimas – kuria naudą tiek valstybei, tiek jos piliečiams, tiek verslui. Gera turėti partnerį, kuris perveždamas jau daugiau nei ketvirtį visų Lietuvos oro keleivių, nestabdo savo ambicijų bei siūlo vis naujas kryptis – šiemet jų turėtų būti net 3“, – sako Lietuvos oro uostų vykdomoji direktorė Laura Joffė.

Pabrėždama savo įsipareigojimus Lietuvai, šį rudenį „Wizz Air“ pradeda du naujus maršrutus. Naujausios kryptys iš Lietuvos oro uostų bus vykdomos Vilnius–Lvovas bei Kaunas–Turku maršrutais, atitinkamai skrydžius pradedant šių metų spalio 29 d. ir lapkričio 9 d.

Iš trijų Lietuvos oro uostų „Wizz Air" dabar siūlo 32 maršrutus į 18 šalių, o 2018 metais iš viso pasiūlė 1,8 milijono sėdimų vietų Lietuvos maršrutais. Tai 21 proc. daugiau nei praėjusiais metais.

Taip pat iš Kauno ir Palangos skrydžius vykdanti oro linijų bendrovė per aštuonis šių metų mėnesius žemų sąnaudų skrydžių maršrutais į Lietuvą ir iš jos iš viso pervežė 1 milijoną keleivių, žymint 29 proc. augimą per metus.

Apie „Wizz Air“

Didžiausios Centrinėje ir Rytų Europoje mažų sąnaudų bendrovės „Wizz Air“ orlaivių parką sudaro 104 „Airbus“ A320 ir A321 tipo orlaiviai. Oro linijų kompanija skraidina iš 25 bazių ir siūlo daugiau nei 600 maršrutų, jungiančių 143 kryptis 44-iose šalyse. „Wizz Air“ komandą sudaro apie 4000 aviacijos profesionalų, siūlančių aukščiausio lygio aptarnavimą ir ypač mažų kainų skrydžių bilietus, kuriuos pastaruosius 12 mėn. rinkosi 32 mln. keleivių. „Wizz Air“ akcijos yra skelbiamos Londono vertybinių popierių biržoje (trumpinys – WIZZ) ir yra įtrauktos į FTSE 250 ir FTSE All-share indeksus. „Wizz Air“ pelnė pasaulinio masto pripažinimą dėl vykdomos oro saugumo politikos ir yra įtraukta į Tarptautinės oro transporto asociacijos (IATA) veiklos saugumo audito (IOSA) registrą. Neseniai metinis aviacijos ir kosmoso industrijos leidinys „Aviation 100“ paskelbė bendrovę už pasiekimus „Metų aviakompanija Europoje“ (angl. European Airline of The Year).


KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 22.04.2024 - 29.04.2024 Publikācija “TRAĶU REĢIONA GARŠU KRĀSAS” Trakai TIC
Publikācija “TRAĶU REĢIONA GARŠU KRĀSAS” | Skatīt vairāk
Orientēšanās sezona sākas jau 16.aprīlī! Alūksnes TIC
Orientēšanās pasākumam HORIZONTS šogad lieli svētki - uzsākta 40.jubilejas sezona. Tiekamies jau otrdien, takās kas bija tik populāras! | Skatīt vairāk
no 2.00 EUR
Balkānu pērle 𝐌𝐄𝐋𝐍𝐊𝐀𝐋𝐍𝐄! Latvia Tours
Burvīgas pludmales un dzidrs Adrijas jūras ūdens, neskaitāmas senas pilsētiņas, un, protams, melnkalniešu viesmīlība. | Skatīt vairāk
no 367 EUR
Izstāde "Laika dārzs" Valmieras muzejā Valmieras TIC
No 6. aprīļa līdz 29. maijam, Valmieras muzejā skatāma Birutas Jansones, Antras Galzones, Gitas Sirmās un Lailas Stradas mākslas darbu izstāde. | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.16541815sec.