Beatričė Paškevičiūtė: apie pirmąsias atostogas drauge su mylimuoju ir netikėtus atradimus Bulgarijoje

Sakoma, kad kelionės yra tikras santykių išbandymas, ypač jei išsvajotų atostogų leidžiamasi su gana neilgai pažįstamu žmogumi. Patikrinti, ar tai ne iš piršto laužtas posakis šią vasarą galėjo ir Agnės Jagelavičiūtės prekės ženklo vystymo vadovė ir asistentė, blogerė, mikroinfluencerė Beatričė Paškevičiūtė kartu su draugu, reklamos projektų vadovu Arnu Skardžiumi. Pora draugauja dar visai neseniai, o laimėjusi tarptautinio kelionių organizatoriaus „Tez Tour“ ir kino teatro „Pasaka“ organizuotą konkursą, savaitę drauge lepinosi Bulgarijos saule.

Tiesa, nors konkursą įkvėpusioje prancūziškoje komedijoje „Mūsų pirmosios atostogos“ netrūksta kurioziškų situacijų, B. Paškevičiūtė sako, jog judviejų kelionė praėjo ramiai ir sklandžiai.

„Pastaruosius kelerius metus keliaudama susidurdavau su uraganais, tad ir dabar vis pajuokaudavome – kas gi nutiks šį kartą?“, – pasakoja B. Paškevičiūtė. Savaitę „viskas įskaičiuota“ poilsiu Auksinių kopų kurorte Bulgarijoje besimėgavusi pora sako, kad pirmoji jų kelionė anaiptol netapo santykių išbandymu, o priešingai – dovanojo puikių drauge patirtų įspūdžių, tik sustiprinusių santykius.

„Svarbiausia prieš kelionę pasikalbėti ir išsiaiškinti vienas kito atostogų lūkesčius, kad vėliau netektų nusivilti. Mūsų interesai neišsiskyrė, požiūris į poilsį ir atostogas visiškai sutapo“, – sako B. Paškevičiūtė. Jos teigimu, kelionė į Bulgariją ne tik pateisino, bet ir viršijo turėtus lūkesčius.

Pirmoji pažintis su delfinais

Aktyviai laiką mėgstanti leisti pora ne tik ilsėjosi viešbutyje, bet ir šiek tiek patyrinėjo šalį, kurioje iki šiol nebuvo lankęsi.

„Nusprendėme bent keletą dienų pakeliauti, pamatyti šalį ir susiplanuoti kiek aktyvesnių dienų, tad pasikonsultavę su „Tez Tour“ atstove aplankėme Varną, nuvykome prie Kaliakros iškyšulio, kur reikėjo nemažai eiti pėsčiomis, tačiau dėl gražių gamtos peizažų tikrai vertėjo tą daryti“, – tikina B. Paškevičiūtė. Ji pasakoja, kad Kaliakros iškyšulys yra didžiausias Bulgarijos pakrantėje, čia galima išvysti ir nuotaikinguosius vandens gyventojus delfinus.

„Keletą pamatyti pavyko ir mums. Laukinėje gamtoje delfinų nei aš, nei Arnas nebuvome matę“, – įspūdžiais dalijasi mergina.

Kartais reikia leisti sau ir nieko neveikti

Beatričė prisipažįsta iki šiol gana skeptiškai žvelgusi į „viskas įskaičiuota“ poilsines keliones ir tokių atostogų dar neturėjusi, tačiau po šios kelionės nuomonę pakeitė.

„Pirmąsias dienas tiesiog mėgavomės saule, jūra, poilsiu viešbutyje ir tikrai labai gerai pailsėjome, atsipalaidavome. Juk įprastai kasdien kažkur skubame, lekiame, tad atsipūsti ir „pravėdinti“ galvą labai sveika. Įsitikinau, kad kartais reikia ir tokių atostogų“, – sako B. Paškevičiūtė. Mergina juokauja, kad net labai norėdami, nebūtų galėję surasti kuo pasiskųsti.

Auksinė kopos – puikus kurortas, poilsiui tai – tiesiog pasaka. Viešbutis patogus, maistas labai skanus, aptarnaujantis personalus paslaugus“, – vardija ji.

„Tez Tour“ Lietuvoje Ryšių su visuomene ir rinkodaros skyriaus vadovė Inga Aukštuolytė pažymi, jog dėl šių priežasčių Bulgarija patenka į populiariausių vasaros atostogų krypčių gretas Lietuvoje. Tiesa, nors šiųmetė vasara baigėsi, prasidėjus išankstiniams 2020-ųjų vasaros kelionių pardavimams, pats metas pradėti galvoti ir apie ateinančios malonumus.

„Planuojant atostogas iš anksto, galima gauti geriausius kainos, kokybės ar būtent jums palankiausios kelionės datos pasiūlymus, ir nebereikės sukti galvos, kur praleisti taip laukiamas atostogas“, – sako I. Aukštuolytė.

Nustebino gamtos grožiu ir patraukliomis kainomis

Pora pasakoja, kad didžiausią įspūdį Bulgarijoje jiems neabejotinai paliko gamtos turtai. „Kai kurios vietos priminė Kroatiją, o ši šalis man yra padariusi tikrai didelį įspūdį. Tokių gražių pakrančių Bulgarijoje išvysti nesitikėjau“, – prisimena B. Paškevičiūtė.

Mergina sako atradusi dar vieną Bulgarijos pliusą – palyginus su tokiomis šalimis kaip Tunisas ar Egiptas, kurios nuostabiu oru ir gamtos peizažais nenusileidžia Bulgarijai, šioje šalyje labiau patikti gali tiems, kurie nemėgsta arabų šalyse gana dažnai pasitaikančio, kiek įkyroko vietinių prekeivių dėmesio.

Bulgarijoje ją nustebino ir patrauklios kainos, nedarančios nuolaidų kokybei.

„Už dviejų žmonių vakarienę su gėrimais ir desertais nuostabioje vietoje – Varnos pakrantėje sumokėjome 45 eurus. Už tą patį Lietuvoje būtų tekę pakloti dvigubai ar trigubai daugiau“, – pasakoja B. Paškevičiūtė.

Dalindamasi įspūdžiais apie kelionę mergina reziumuoja, kad vasaros laikotarpis abiem buvo gana intensyvus įvairiomis veiklomis, tad tokia poilsinė kelionė ir pirmas atotrūkis nuo kasdienybės drauge pasitaikė tiesiog laiku ir vietoje. „Juokaujame, kad jeigu viskas klostysis gerai, „Tez Tour“ ir „Pasaka“, dovanoję šią kelionę, galės būti piršliais mūsų vestuvėse“, – šypsosi ji.


KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 04.03.2024 - 03.04.2024 Bērni ceļo bez maksas! 2+2 ģimenei Estravel Latvia
Ģimenes atpūta Ēģiptē - 7 naktis, lidojums, transfēri, AI // 2 pieaugušajiem un 2 bērniem // | Skatīt vairāk
no 1700 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 25.03.2024 - 31.03.2024 Pastaigas vecpilsētā gida pavadībā Liepājas reģiona TIB
Katru sestdienu un svētdienu plkst. 12.00, gids ar zaļi sarkano Liepājas karodziņu rokās gaidīs pie koncertzāles “Lielais dzintars”. | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 26.03.2024 - 31.03.2024 Liepājas restorānu nedēļa Liepājas reģiona TIB
Liepājas restorānu nedēļa norisināsies desmit dienas, divas nedēļas nogales – no 12. līdz 21. aprīlim un tajā piedalīsies 23 Liepājas | Skatīt vairāk
Atklājam Turcijas sezonu! CelojumuBode.lv
Piedāvājumā mazcenas viesnīcas ar izlidošanu no Rīgas un Viļņas kā arī LUX viesnīcas ar vilinošām sezonas sākuma cenām... | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.44851208sec.