"flyLAL–Lithuanian Airlines" per 7 dienas pardavė 4500 bilietų

Nacionalinė aviakompanija "flyLAL-Lithuanian Airlines", įdiegusi naują bilietų pardavimo internetu sistemą, per 7 dienas pardavė rekordinį bilietų kiekį – daugiau nei 4500. "flyLAL - Lithuanian Airlines" šiuo metu siūlo savo keleiviams skristi į daugiau kaip 70 miestų.

"Tokio aktyvaus bilietų pirkimo iki šiol nėra buvę, - teigė bendrovės "flyLAL–Lithuanian Airlines" Plėtros departamento direktorius Erikas Zubrus. - Atnaujinta aviakompanijos svetainė www.flylal.com dabar suteikia žymiai daugiau galimybių, ir klientai tai pastebi bei naudojasi. Keleiviai gali pirkti bilietus ne tik į daugumą Europos miestų, bet ir į tokius tolimus miestus kaip Niujorkas, Sidnėjus, Pekinas, Bankokas. Patrauklios jungiamųjų skrydžių bilietų kainos. Dabar kasdien nuperkama per penkių šimtus bilietų, o vakar aviakompanijos interneto portale buvo įsigyta daugiau nei 750 bilietų".

Kaip teigia aviakompanijos plėtros vadovas, pirmiausia buvo išpirkti pigiausi bilietai, kainuojantys nuo 50 Lt. Apie 20 proc. šių bilietų įsigijo Latvijos ir Estijos gyventojai. Kaimyninių Baltijos šalių gyventojų aktyvumas itin padidėjo pasiūlius galimybę iš Rygos ir Talino nuskristi ne tik į Vilnių, bet ir į kitus Europos miestus. Palankiais pasiūlymais skristi suskubo pasinaudoti ir Lietuvos keleiviai. Planuojama, kad per artimiausias 20-25 dienas internetu bus įsigyta dar apie 25 tūkst. pigių bilietų, o kovo ir balandžio mėnesiais internetu tikimasi parduoti jau po tūkstantį bilietų per dieną.

"Pasiūlę 30 tūkst. pigių bilietų, galėsime išlaikyti ir neaukštas visų likusių bilietų kainas, – sakė E.Zubrus. – Dar viena paskata aktyviai pirkti "flyLAL–Lithuanian Airlines" bilietus – patogūs skrydžiai, kurių nuo šiol yra daugiau. Tai leidžia iš anksto planuoti ne tik asmenines, bet ir verslo keliones. Pavyzdžiui, į Kijevą ar Maskvą nuo balandžio mėnesio galima bus nuskristi ir grįžti tą pačią dieną. Esame paskaičiavę, jog dėl dažnesnių skrydžių vasaros sezono metu padėsime keleiviams sutaupyti apie 15 mln. Lt, kuriuos jie išleistų viešbučiams ir papildomoms paslaugoms, jeigu nebūtų galimybės parskristi tą pačią dieną".

Atsižvelgdama į rinkos poreikius oro skrydžių bendrovė "flyLAL–Lithuanian Airlines" keleiviams siūlo vis daugiau galimybių skristi kuo palankesnėmis sąlygomis. Aviakompanija neįvedė bagažo registravimo ar kitų papildomų mokesčių, o bilietais iš anksto besirūpinantys keleiviai juos gali įsigyti itin žemomis kainomis. Dažnesni skrydžiai ir didesnis keleivių kiekis užtikrina vidutiniškai mažesnes kainas. Artėjant skrydžiui kainos auga ir pasiekia vidutinį kainų lygį.

"Jau esame pardavę mažiausiai kainuojančius bilietus, tačiau pigių bilietų vis dar yra ir juos galite įsigyti internetu," - tvirtino "flyLAL–Lithuanian Airlines" Plėtros departamento direktorius E.Zubrus.

Apie "flyLAL-Lithuanian Airlines"

AB "flyLAL-Lithuanian Airlines" priklauso aviacijos verslo įmonių grupei "flyLAL Group". 2007 m. aviakompanija skraidino 526 tūkst. keleivių, Londono Gatwick‘o oro uoste iš 100 aviakompanijų buvo pripažinta punktualiausia vežėja. Šiemet į "flyLAL-Lithuanian Airlines" verslo plėtrą planuojama investuoti beveik 0,5 milijardo litų, per metus tikimasi pervežti iki milijono keleivių.

KOMENTARAS

(vardas) rezultatas?


 

Apie mus | Kontaktai | Autorinės teisės | Partneriams
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.27547693sec.