Druskininkuose naujas trijų žvaigždučių viešbutis De Lita [1]

Viename gražiausių Lietuvos kurortų - Druskininkuose, pačiame miesto centre duris atvėrė naujas trijų žvaigždučių viešbutis De Lita.

Viešbutis yra šalia parko, gydyklų ir SPA Vilnius, autobusų stoties ir didžiausių miesto prekybos centrų, turgaus ir vandens parko. Viešbutyje patogu gyventi, ilsėtis bei gydytis. Svečių patogumui 24 dviviečiai numeriai, 8 mini liuksai, 4 liuksai ir 2 karališkieji liuksai.

Visuose numeriuose yra įrengta palydovinė TV, telefonai ir Interneto prieiga, liukso klasės numeriai yra su kondicionieriais. Dvi konferecijų salės aprūpintos šiuolaikine technika, būtina pasitarimams ir mokymams. Begarsis liftas, dengtos terasos ir rami viešbučio aplinka - tai sąlygos, kurios užtikrina patogų ir ramų viešbučio svečių poilsį. Mūsų restorane galėsite paragauti tiek tradicinių, tiek ir gurmanams skirtų patiekalų. Aukštas viešbučio svečių aptarnavimo lygis, profesionaliai apmokytas, draugiškas, daugeliu kalbų kalbantis viešbučio darbuotojų kolektyvas skiria asmeninį dėmesį kiekvienam svečiui ir daro viską, kas būtina, kad viešnagė mūsų viešbutyje paliktų tik gerus prisiminimus.

Smulkesnė informacija apie viešbutį: www.delita.lt

KOMENTARAS

(vardas) rezultatas?

1 Loreta 09/13/2008 16:20 Labai patiko personalas, jauki kavinuke nuostabiai skaniai papietavom.Linkim jusu kolektyvui SEKMES. Pagarbiai Loreta.


 

Apie mus | Kontaktai | Autorinės teisės | Partneriams
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.16751504sec.