"flyLAL- Lithuanian Airlines" pradėjo bilietų pardavimus skrydžiams iš Palangos

Paskelbusi apie intensyvų vasaros skrydžių sezoną "flyLAL - Lithuanian Airlines" pradės reguliarius reisus iš Palangos. Nuo gegužės 16 "flyLAL-Lithuanian Airlines" lėktuvai iš Palangos oro uosto kiekvieną trečiadienį ir penktadienį skris į Dubliną, o nuo gegužės 17 d. kiekvieną ketvirtadienį ir šeštadienį – ir į Londoną.

"flyLAL-Lithuanian Airlines" vos pradėjus pardavinėti bilietus interneto portale, sulaukta itin didelio keleivių antplūdžio. Patys pigiausi bilietai buvo išpirkti per itin trumpą laiką, tačiau aviakompanija skelbia, kad šiuo metu dar yra pigių bilietų iš Palangos į Dubliną - nuo 362 Lt, o bilietas į Londoną - nuo 342 Lt (su visais mokesčiais).

"Kaip vieną iš strateginių tikslų Lietuvos oro skrydžių bendrovė užsibrėžė Palangos oro uosto galimybių išnaudojimą. Iki šiol Vakarų Lietuvos gyventojai iki artimiausio oro uosto turėjo važiuoti į Kauną ar Latviją, o dabar galės į Vakarų Europą keliauti iš greta esančios Palangos. Šiuo metu siūlome jiems tuos maršrutus, kuriais daugiausiai lietuvių ir skrenda – į Angliją ir Airiją. Be šių reisų, ateityje planuojama pradėti skrydžius tiesioginiu reisu Vilnius – Palanga. Tai leis Vakarų Lietuvos gyventojams su mūsų skrydžių bendrove per Vilnių patogiai pasiekti bet kurį Europos miestą", – sako "flyLAL - Lithuanian Airlines" generalinis direktorius Tadas Pukšta. Jis pabrėžė, kad skrydžiai per Vilnių į Europos meistus nebus brangesni.

"flyLAL - Lithuanian Airlines" vadovo manymu, reisai iš Dublino bei Londono į Palangą turės nemažos įtakos ir atvykstamajam turizmui. Skrydžių bendrovė papildomai į Palangą tikisi atvežti apie 8000 – 10000 užsienio turistų. Toks užsienio turistų skaičius galėtų išleisti Lietuvoje iki 35 mln. Lt.

"Tiesioginiai skrydžiai iš Londono bei Dublino į Palangą yra puiki galimybė europiečiams aplankyti mūsų pajūrio kraštą", - mano Tadas Pukšta.

"flyLAL-Lithuanian Airlines", atidarydama maršrutą iš Europos į Palangą tikisi, kad patogesnė, vos porą valandų trunkanti kelionė paskatins europiečius pažinti dar neatrastą Lietuvos pajūrį ir Kuršių neriją.

KOMENTARAS

(vardas) rezultatas?


 

Apie mus | Kontaktai | Autorinės teisės | Partneriams
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.54499078sec.