Naktimis - mažesnės "flyLAL" bilietų kainos

Skrydžių bendrovė "flyLAL" siūlo naktį užsukti į portalą www.flylal.com ir įsigyti skrydžių bilietus už mažesnę kainą.

Kiekvieną naktį nuo 24 iki 6 val. www.flylal.com bus pateikiamos specialios, tik tai nakčiai skirtos, bilietų kainos konkrečioms skrydžių kryptims. Akcijos metu bilietai kainuos nuo 139 Lt į vieną pusę su mokesčiais.

"Naktis prie kompiuterio praleidžiantiems interneto lankytojams nuo šiol verta užsukti ir į "flyLAL" portalą – čia kas naktį pateikiamas specialus "flyLAL" bilietų pasiūlymas. Gali būti, kad mėgstantieji keliauti dėl tokių kainų ir iš miegų pabus – skrydį į vieną pusę kasnakt galima įsigyti nuo 139 litų. Kiekvieną naktį internete keliautojų lauks siurprizas – vis kitas miestas, į kurį "flyLAL" skraidina pigiau", - visų akcijos paslapčių neišdavė "flyLAL" plėtros departamento direktorius Erikas Zubrus.

Pigesnių naktinių bilietų akciją "flyLAL" pasiūlė atsižvelgusi į vis didėjančias bilietų pardavimo internetu apimtis. E. Zubrus teigia, kad ši akcija ir itin nedidelės bilietų kainos turėtų paskatinti rinktis www.flylal.com kaip patogiausią būdą įsigyti skrydžių bilietus.

Be to, "flyLAL" keleiviai, perkantys bilietus internetu, gali patys susimažinti skrydžio bilieto kainą. Internetu bilietą perkantys keleiviai, neketinantys skraidinti registruoto bagažo, už bilietą moka iki 50 Lt mažiau.

www.flylal.com įdiegta labai patogi apmokėjimo sistema – už kelionės paslaugas galima sumokėti viename iš pasirinktų bankų, tiesiai iš www.flylal.com patenkant į elektroninės bankininkystės sistemą.

Skrydžių bendrovė portale www.flylal.com siūlo vis daugiau elektroninių paslaugų, suteikiančių galimybę bendrovės keleiviams išspręsti daug su kelionėmis susijusių klausimų. "flyLAL" plėtros departamento vadovas teigė, kad patogesnį elektroninių bilietų pirkimo būdą ir finansinį šio būdo privalumą įvertina vis daugiau oro linijų keleivių.

KOMENTARAS

(vardas) rezultatas?


 

Apie mus | Kontaktai | Autorinės teisės | Partneriams
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.51068616sec.