Vasaros naujovė – fotografinės kelionės

Netradicinių kelionių organizatorius „Avanturas“ šią vasarą keliautojams siūlo naują kelionių rūšį – fotografines keliones. Padedami profesionalaus fotografo, žmonės atostogų metu galės ne tik pažinti egzotišką kraštą, bet ir patobulinti savo fotografavimo įgūdžius.

Be įprastos kelionės programos, fotokelionių dalyviai galės papildomai išklausyti trumpas fotografijos pamokėles. Į egzotiškus kraštus vykstama mažomis grupėmis, todėl žmonės gaus ir asmeninių profesionalaus fotografo patarimų. Įgytas žinias galima išbandyti čia pat – įspūdingų kraštovaizdžių ir nekasdieninių įspūdžių sūkuryje. Kelionių metu bus rengiami nuotraukų aptarimai, kurių metu dalyviai galės pasisemti naujų idėjų iš kitų grupės narių. Lietuvoje tokio tipo kelionės rengiamos pirmą kartą.

„Ši idėja kilo pastebėjus, kad daugelis keliautojų savo atostogų įspūdžius mėgsta įamžinti nuotraukose, tačiau rezultatais ne visuomet būna patenkinti. Fotokelionės – mūsų atsakymas į klausimą „Kaip parsivežti gražesnių vaizdų?“, - sakė „Avanturo“ direktorius Adomas Birulis. Pasak jo, šiose kelionėse laukiami ir retai į rankas fotoaparatą paimantys keliautojai, ir patyrę fotografai.

Pirmoji fotografinė kelionė organizuojama šių metų liepą. Jos tikslas – tolimuosiuose Rusijos rytuose esantis Kamčiatkos pusiasalis, garsėjantis įspūdingais ugnikalniais, skaidriais kalnų ežerais ir trykštančiais geizeriais.

„Avanturas“ organizuoja keliones nuo 2003-ių metų. Nuo pat veiklos pradžios įmonė keliautojams siūlo išskirtinius maršrutus į tolimus egzotiškus kraštus mažomis grupėmis. „Avanturo“ kelionės išsiskiria tuo, kad jų metu galima ne tik išvysti visame pasaulyje garsius objektus, bet ir susipažinti su vietine bendruomene, dalyvauti jų renginiuose, pamatyti turistų retai lankomas vietas. Įmonės klientai šiais metais gali rinktis kelionę į daugiau nei 15 egzotiškų šalių. Tarp jų - Butanas, Indonezija, Peru, Kambodža, Japonija ir kt.

KOMENTARAS

(vardas) rezultatas?


 

Apie mus | Kontaktai | Autorinės teisės | Partneriams
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.35955906sec.