flyLAL muzikinis skrydis – lojaliems klientams, partneriams ir darbuotojams

Skrydžių bendrovės „flyLAL“ kvietimu per 7 tūkstančiai klientų, partnerių ir įmonės darbuotojų gegužės 28-ąją atvyko į Vilniaus „Siemens“ arenoje organizuotą išskirtinį renginį – muzikinį skrydį „Touch the sky“.

Pristatant renginį buvo pabrėžta, kad neįprasto muzikinio skrydžio rengėjas – bendrovė „flyLAL“ tęsia prieš 70 metų pradėtas bei kuria naujas aviacijos tradicijas Lietuvoje. 1995 m. nacionalinė mūsų šalies kompanija „Lietuvos avialinijos“ buvo privatizuota ir pradėjo naudoti prekės ženklą „flyLAL“.

Dar 1999 m. šioje skrydžių kompanijoje buvo įdiegta keleivių lojalumo programa „Gintarinės mylios“. Jos teikiamomis privilegijomis naudojasi jau daugiau kaip 30 tūkst. dažnai skraidančių Lietuvos ir užsienio keleivių. Savo lojaliems keleiviams „flyLAL“ skiria ypatingą dėmesį, jiems buvo padovanotas ir šis muzikinis skrydis – „Tabami“ ir Lietuvos žvaigždžių koncertas. Garsių užsienio atlikėjų dainas atliko Rūta Ščiogolevaitė, Mantas, Augustė ir kiti žinomi dainininkai.

„Į renginį pakvietėme ir „flyLAL“ verslo partnerius, ir aviakompanijos darbuotojus, kurių visų bendro darbo dėka bendrovė šiemet įsiveržė į Lietuvos aviacijos rinkos lyderius, – sakė „flyLAL“ generalinis direktorius Vytautas Kaikaris. – Šventė buvo surengta pasitinkant artėjančią vasarą – atostogų ir kelionių metą“.

Pasak V. Kaikario, „flyLAL“ šiemet pradėjo naują plėtros etapą, vasaros skrydžių sezonu pasiūlydama naujų skrydžių krypčių, dažnesnių reisų populiariausiomis kryptimis, papildomų paslaugų savo klientams. Oro bendrovė „flyLAL“ iš Vilniaus oro uosto tiesioginiais reisais skrenda į 20 miestų, taip pat pradėti skrydžiai iš Palangos ir Talino. Jungiamaisiais reisais „flyLAL“ keleiviai skraidinami į daugiau kaip 200 miestų.

Plečiant skrydžių veiklą didinamas „flyLAL“ lėktuvų parkas. Šiuo metu keleiviai skraidinami su 14 orlaivių, 10 iš jų – lėktuvai „Boeing“, 4 – lėktuvai SAAB. Vos prieš savaitę į Vilnių buvo atskraidintas „flyLAL“ lėktuvas „Boeing 757-200“ – vienas didžiausių ir moderniausių lėktuvų Baltijos šalyse, juo gali skristi net 352 keleiviai.

„flyLAL“ šiemet užsibrėžė tikslą skraidinti dvigubai daugiau keleivių negu praėjusiais metais – iki vieno milijono, o 2009 metais, būdama oficialiu nacionalinio projekto „Vilnius – Europos kultūros sostinė“ partneriu, planuoja skraidinti iki pusantro milijono keleivių.

Koncerte buvo pranešta, kad net net 200-tams laimingųjų „flyLAL“ padovanojo po 15 tūkst. kelionės mylių, dar 20 koncerto dalyvių laimėjo tūkstančio litų vertės „flyLAL“ dovanų kuponus. Iš viso per 2008 metus dovanų ir nuolaidų „Gintarinių mylių“ programos dalyviams bus suteikta maždaug už 15 mln. litų.

KOMENTARAS

(vardas) rezultatas?


 

Apie mus | Kontaktai | Autorinės teisės | Partneriams
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.60139394sec.