flyLAL pradėjo skrydžius į Stokholmą

Skrydžių bendrovė „flyLAL“, plėsdama skrydžių geografiją, pradeda tiesioginius reisus į Stokholmą.
Skrydžiai į Stokholmą pradedami birželio 16 d., „flyLAL“ čia skris 3 kartus per savaitę: pirmadieniais, trečiadieniais ir penktadieniais. Skrydžiai bus vykdomi ‚Boeing 737–500“ tipo lėktuvais.

Siekdama tikslo suteikti keleivimas kuo palankesnes sąlygas skristi, oro skrydžių bendrovė numatė, kad bilietų kainos į Stokholmą – nuo 453 Lt į abi puses, įskaitant mokesčius.

„Mes siekiame atliepti mūsų keleivių poreikius, todėl pastebėję, kad krypčiai į Stokholmą yra nemaža paklausa, per itin trumpą laiką pasirengėme pradėti skrydžius į Švedijos sostinę”, - sakė „flyLAL“ generalinis direktorius Vytautas Kaikaris.

Pasak jo, skrydžiai į Stokholmą aktualiusi turėtų būti Lietuvos ir Švedijos verslininkams – mūsų šalyje daug švediško kapitalo įmonių. Nemažai lietuvių, dirbančių ir gyvenančių Švedijoje, galės patogiau pasiekti Lietuvą.
Be to, Stokhomas yra įdomus miestas savaitgalio išvykoms, o vasaros periodas yra tinkamiausias metas aplankyti atšiauraus klimato, tačiau įdomios gamtos Švediją. Naujai atidaryti reisai suteiks galimybę aplankyti Švediją ir didesnėms turistų grupėms.

KOMENTARAS

(vardas) rezultatas?


 
Poilsiavimo ir kelionių pasiūlymai:
Poilsiavimo ir kelionių pasiūlymai 24.05.2024 - 30.05.2024 Towards a well - balanced body and mind! Via Vitalité
Four star weight correction and wellness centre in Latvia. We offer several programmes “Basic”, “Extra” and “Relax”. Book now +371 20 605 553 | Žiūrėti daugiau
145 EUR

Apie mus | Kontaktai | Autorinės teisės | Partneriams
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.40656996sec.