SupaDevynios kruizas – jau šį savaitgalį

Nepamirštamas vasaros palydėtuves jau šį šeštadienį, rugpjūčio 30 d., dovanoja naujas ypatingų vakarėlių ženklas „SupaDevynios“ – renginio organizatoriai kviečia į kruizą po Kuršių marias.

Susirinkusius linksmins svečiai iš užsienio – energingieji vokiečiai „Mo'Horizons“ ir prancūzų duetas „Château Flight“. Specialų pasirodymą ruošia ir lietuviai – DJ V1D1S su Jazzu, kuriems tai bus pirmas „gyvas“ pasirodymas drauge.

Modernus greitaeigis keltas „Nida“ vakarėlio svečius plukdys 6,5 val.: iš Senosios perkėlos laivas judės link „Kiaulės nugaros“, po to – link jūros vartų.

Keltas pagal specialų užsakymą pagamintas Bulgarijoje, Burgo laivų statykloje. Laivo ilgis – net 52 m, jame įrengtos keturios pakeliamos ir nuleidžiamos aparelės, kuriomis keleiviai gali įlipti ir išlipti vienu metu. Galingas (4 pagrindiniai varikliai po 120 kW) keltas gali dirbti ir ekstremaliomis oro sąlygomis. „Nida“ turi tris erdvius denius: apatiniame įrengta salė talpinanti 200 žmonių, viršutiniame ir viduriniame deniuose telpa po 250 žmonių.

Vakarėlio organizatoriai praneša, jog jau parduota daugiau nei du trečdaliai bilietų. Jie taip pat primena, jog vakarėlis vyks po atviru dangumi, todėl pataria nepamiršti šiltesnių, nuo vėjo apsaugančių drabužių. Visus saugumo standartus atitinkančiame kelte vyksiančio vakarėlio svečiai bus apdrausti.

Plačiau apie svečius iš užsienio:

Dauguma „Mo‘Horizons“ kūrinių yra tapę populiariausiais klubiniais hitais. Kompanija išgarsėjo savo debiutiniu singlu „Yes Baby Yes“, garsiausias grupės kūrinys – „Foto Viva“ tapo radijo superhitu, kuris panaudotas net 30-tyje lounge/downtempo muzikinių rinkinių, tarp jų ir garsieji „Hotel Costes“ ir „Buddha-Bar“.

„Chateau Flight“ pasirodymai – nepakartojami Gilb'R ir I:Cube skirtingų muzikos stilių derinimo eksperimentai. Pradžioje planavę užsiimti vien remix‘ais, šiandien „Chateau Flight“ yra vieni geidžiamiausių muzikos prodiuserių. Jų produkcija siejama su tokiais vardais kaip „Air“, „Daft Punk“, Bebel Gilberto, Cesaria Evora, Femi Kuti, Serge Gainsbourg, RZA („Wu-Tang Clan“), „Leftfield“ ir kitais muzikos pasaulio grandais.

 

 

KOMENTARAS

(vardas) rezultatas?


 

Apie mus | Kontaktai | Autorinės teisės | Partneriams
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.67123985sec.