flyLAL lėktuvuose lietuviai bus kviečiami dalyvauti rinkimuose

Visą šią savaitę Lietuvos skrydžių bendrovės flyLAL lėktuvuose, skrendančiuose į Londoną, Lietuvos Respublikos piliečiams bus primenama jų pilietinė pareiga – dalyvauti rinkimuose.

Spalio 6 – 10 dienomis visuose į Londoną skrendančiuose lėktuvuose bus perskaitomas Lietuvos ambasados Londone kvietimas, raginantis tautiečius dalyvauti rinkimuose į Lietuvos Respublikos Seimą bei pareikšti savo nuomonę referendume dėl Ignalinos Atominės elektrinės antrojo bloko darbo pratęsimo. Informacijoje taip pat bus nurodoma, kur lietuviai gali balsuoti Anglijoje ir Airijoje, kur gali ieškoti išsamesnės informacijos.

"Į mus kreipėsi Lietuvos Respublikos ambasadorius Vygaudas Ušackas, prašydamas perskaityti šią informaciją lėktuvuose, skrendančiuose į Londoną. Mes nusprendėme patenkinti šį prašymą ir taip paskatinti žmones atlikti jų pilietinę pareigą. Manau, kad taip turėtų pasielgti kiekviena socialiai atsakinga Lietuvos bendrovė,"¬ – sakė flyLAL generalinis direktorius Vytautas Kaikaris.

Nedelsiant orlaivio įguloms buvo išplatintas administracinis pranešimas dėl rinkiminės informacijos skaitymo Londono skrydžiuose. Tikimasi, kad keleiviai ne tik patys ateis prie rinkimų urnų, bet paskatins taip pasielgti ir savo artimuosius bei draugus.


Apie flyLAL – Lithuanian Airlines
Nacionalinio vežėjo AB "flyLAL – Lithuanian Airlines" pagrindinė veikla – keleivių pervežimas reguliariais ir užsakomaisiais skrydžiais. Aviakompanija tiesiogiai iš Vilniaus reguliariaisiais reisais skraidina keleivius į 20 Europos ir Rytų šalių miestų. Iš Rygos ir Talino keleiviai skraidinami su persėdimu Vilniuje. Bendradarbiaudama su kitais vežėjais aviakompanija "flyLAL – Li
Paragraphthuanian Airlines" gali nuskraidinti į daugiau nei 300 miestų. Didžiąją dalį aviabilietų galima įsigyti www.flylal.com.

KOMENTARAS

(vardas) rezultatas?


 

Apie mus | Kontaktai | Autorinės teisės | Partneriams
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.12919211sec.