Eurolines didžiuosiuose Baltijos šalių miestuose siūlys nebrangius viešbučių paketus

Nuo lapkričio 27 d. Eurolines Baltic savo interneto svetainėje ir kasose pradeda pardavinėti nebrangius viešbučių paketus . Viešbučių paketai siūlomi keturiuose didžiausiuose Baltijos šalių miestuose: Taline, Rygoje, Vilniuje ir Klaipėdoje. Vėliau, tikriausiai, prisidės ir kitos kelionės paskirties vietos.

Tai – standartinis pasiūlymas, kurio pagrindinis pranašumas yra paprastumas ir pigumas. Kiekviename mieste Eurolines siūlo klientui pasirinkti vieną iš dviejų viešbučių; vienas yra reiklesniam klientui skirtas 4* viešbutis, kitas – aukštos kokybės, tačiau kuklesnių galimybių 2* viešbutis.

„Viešbučių pasirinkimą lėmė pirmiausiai kainos ir kokybės santykis bei vieta. Visi mūsų siūlomi viešbučiai yra miesto centre ir yra pasivaikščiojimo atstumu nuo paties centro“, - komentavo Hannes Saarpuu, Eurolines Baltic vykdantysis direktorius.

Su viešbučių pasiūla galima susipažinti Eurolines Baltic interneto svetainėje www.eurolines.lt

Paketus „Eurolines“ siūlo tik dviems kartu keliaujantiems asmenims, o kainos sudėtyje visada būna dviejų asmenų autobusų bilietai pirmyn ir atgal bei nakvynė viešbutyje dviviečiame kambaryje. Klientas gali pasirinkti paketus, kurių trukmė yra nuo vienos iki trijų naktų. Rezervavimą klientas turi įforminti Eurolines interneto svetainėje, kasoje arba informacijos telefonu.

Pigiausio viešbučio atveju vienos nakties paketo kaina yra, pavyzdžiui, 99 EUR, dviejų naktų paketas kainuoja 149 EUR. 4* viešbutis - atitinkamai 135 EUR ir 215 EUR. Kaina klientui yra galutinė ir nepriklauso nuo pasirinktos paskirties vietos (Ryga, Vilnius arba Klaipėda).

„Manome, kad mūsų siūlomas kainų lygis rinkoje yra labai konkurencingas. Kelionė dviems asmenims į Vilnių kartu su transportu ir dviemis naktimis 4* viešbutyje kainuoja mažiau negu 3500 Estijos kronų – tikime, kad tai – ne brangiausias siūlymas rinkoje“, - tęsia Saarpuu.

KOMENTARAS

(vardas) rezultatas?


 

Apie mus | Kontaktai | Autorinės teisės | Partneriams
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.10873795sec.