Kuršių Nerijos akimirkos iš vykusios parodos Balttour `09 Latvijoje

Vasario 6–8 d. Latvijoje (Rygoje) “Kipsalos” parodų centre vyko tarptautinė turizmo paroda „Balttour 2009“. Tarptautinė turizmo paroda „Balttour“ surengta jau 16-tą kartą. Parodos “Balttour 2009” ekspozicija buvo padalinta į teminius sektorius – turistiniai Latvijos maršrutai, turizmo agentūros, turizmo operatoriai, viešbučiai, SPA ir transporto paslaugos, užsienio šalių nacionaliniai stendai. Šiemet parodoje dalyvavo 160 stendų iš 29 pasaulio šalių.

Parodoje buvo pristatomos tokios šalys, kaip Latvija, Lietuva, Estija, Suomija, San Marino, Ispanija, Rusija, Kroatija, Graikija, Turkija, Kipras, Čekijos Respublika, Vokietija, Portugalija, Vengrija, Slovakija, Malta, Jungtinių Arabų Emyratai ir kt. šalys.

Kaimyninė Latvijos rinka yra labai svarbi mūsų kurortui. Susidomėjimas Neringa kiekvienais metais sparčiai auga.

Įvertindami Latvijos rinkos svarbą mūsų kurortui Neringos savivaldybė eilę metų pristato kurorto galimybes atskiru Neringos parodiniu stendu. Šioje parodoje tarp šiuolaikinių plastiko, stiklo, ryškių spalvų, moderniomis technologijomis dekoruotų stendųatsirado senovinė žvejo sodyba, patraukusi ne vieno lankytojo ir parodos dalyvio dėmesį. Senoje žvejo sodyboje lankytojus pasitiko autentiškais kuršiškais rūbais pasidabinę kuršis ir kuršė, kurie kvietė nusifotografuoti ne tik su jais, bet ir specialiai šiai parodai padarytu paveikslu, kuriame galėjo įsiamžinti kiekvienas, bei vaišino kvapnia rūkyta stinta.

Stende buvo platinama Neringos turizmo verslo atstovų pateikta informacinė medžiaga,atnaujintas informacinis leidinys-albumas „Kviečia Neringa“ bei “Neringa. Kuršių nerija” latvių, rusų, anglų, vokiečių,estų bei suomių kalbomis. Visų lankytojų susidomėjimą kėlė ir atvežti suvenyrai -dekoruoti skaidraus stiklo buteliukai, kuriuose supiltas Baltijos jūros smėlis su gintarais.

Lankytojai teigiamai įvertino sudarytą jiems galimybę atnaujinti informaciją apie apgyvendinimo galimybes Neringoje, numatomais kultūriniais renginiais, laisvalaikio praleidimo galimybėmis sezono ir ne sezono metu, aktyviu poilsiu vandens turizmu ir kt.

Džiugu paminėti, kad vis aktyvesni tampa Neringos turizmo verslo atstovai. Kartu su Nidos KTIC “Agila” specialistais stende turizmo paslaugas pristatinėjo kelionių organizatorius “BaltTours”, svečių namų “Palvė”, viešbutis „Nidus“.

KOMENTARAS

(vardas) rezultatas?


 

Apie mus | Kontaktai | Autorinės teisės | Partneriams
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.21555805sec.