Wizz Air skraidins iš Palangos

Wizz Air, didžiausia mažų sąnaudų skrydžių bendrovė Centrinėje ir Rytų Europoje ir toliau plečia savo žemų kainų skrydžių žemėlapį Lietuvoje: nuo 2016 m. kovo 23 d. bendrovė pradeda skrydžius iš Palangos į Londono Lutono oro uostą. Tarp Lietuvos vasaros sostine tituluojamos Palangos ir Londono Lutono oro uosto skrydžiai bus vykdomi du kartus per savaitę.

Wizz Air sprendimas pradėti skrydžius iš Vakarų Lietuvos – tai kelerius metus trukusio kryptingo ir nuoseklaus visų Klaipėdos regiono savivaldybių ir VĮ "Lietuvos oro uostai" darbo rezultatas. Norisi tikėti, kad jau ateinantį pavasarį atskrisianti pirmoji kregždė tikrai bus ne paskutinė, kai kalbame apie skrydžių iš Palangos geografijos plėtrą ir naujų skrydžių operatorių atsiradimą", – teigė asociacijos "Klaipėdos regionas" prezidentas Vytautas Grubliauskas.

"Tęsdami savo žemų kainų maršrutų pasiūlos plėtrą Lietuvoje, džiaugiamės, galėdami pranešti apie mūsų pirmąjį maršrutą iš Palangos. Tikime, kad tai bus puiki proga vietiniam turizmo sektoriui pritraukti lankytojus iš Jungtinės Karalystės, kviečiant aplankyti populiarų lietuvių pajūrio kurortą prie Baltijos jūros", – sako Wizz Air atstovas Daniel‘is de Carvalho.

Naujieji skrydžiai iš Palangos – tai jau 25–asis avialinijų maršrutas iš Lietuvos, kuris, tikimasi, bus puiki žinia Palangos miesto gyventojams ir vietinei darbo rinkai. Suplanuotas pradinis sėdimų vietų pajėgumas – 37 tūkst. Neabejojama, kad naujasis Wizz Air maršrutas bus naudingas ir visai vakarų Lietuvai, įskaitant ir trečią pagal dydį šalies miestą – Klaipėdą: keleiviai galės patogiai naudotis oro transportu be būtinybės keliauti į Vilnių ar Rygą.

"Džiaugiuosi sėkminga ilgų derybų su oro linijomis pabaiga. Skrydžio Palanga–Londonas laukė ne tik šis konkretus Lietuvos kurortas, bet ir visas pajūrio regionas. Dabar ne tik jo gyventojai galės greičiau ir patogiau pasiekti Didžiają Britaniją, bet ir britai turės galimybę atrasti vaizdingas, bet dar gerai jiems nepažintas mūsų šalies vietas", – sakė Palangos oro uosto direktorius Marius Gelžinis.

Bilietai iš Palangos naujausia Wizz Air kryptimi jau prekyboje, juos įsigyti galima www.wizzair.com svetainėje, mobilioje svetainės versijoje ar mobilioje aplikacijoje. Kainos prasideda nuo 29.99 Eur (24.49 GBP)*.

Nuo pirmojo skrydžio iš Vilniaus 2011 metais Wizz Air tapo pirmaujančia aviakompanija Tarptautiniame Vilniaus oro uoste. Per 4 metus Wizz Air pervežė daugiau nei 2 milijonus keleivių bei išplėtė savo maršrutų tinklą iki 25 tarptautinių žemų kainų maršrutų į 15 skirtingų šalių. Siekdama nuolat gerinti vartotojams teikiamą naudą, kompanija pristatė sėdimų vietų politiką: nuo pavasario skrydžio sėdėjimo vietos lėktuve rezervacijos proceso metu priskiriamos automatiškai. Pirmenybinio įlaipinimo paslauga keleiviams papildyta galimybe į orlaivio saloną įsinešti papildomą nedidelį asmeninį bagažą/daiktą kartu su rankiniu bagažu. Visuomet orientuota į klientų aptarnavimo gerinimą, Wizz Air taip pat šiais metais pristatė mobiliąją svetainę, naujas kainų kategorijas ("Basic Fare" ir "Plus Fare") bei supaprastino skrydžių keitimo tvarką, įvesdama fiksuotą mokestį.

KOMENTARAS

(vardas) rezultatas?

PALAIKYMO

 
Poilsiavimo ir kelionių pasiūlymai:
Poilsiavimo ir kelionių pasiūlymai 23.03.2024 - 29.03.2024 Towards a well - balanced body and mind! Via Vitalité
Four star weight correction and wellness centre in Latvia. We offer several programmes “Basic”, “Extra” and “Relax”. Book now +371 26 511 011 | Žiūrėti daugiau
145 EUR

Apie mus | Kontaktai | Autorinės teisės | Partneriams
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.4040339sec.