Vasaros namų kaina Egipte – lietuviams patraukli

Nekilnojamojo turto veiklą užsienio kurortuose vystančios UAB "Burbonas" teigimu, prasidėjus poilsinių kelionių į Hurgados ir Šarme El Šeicho kurortus sezonui, per pastaruosius du mėnesius tris kartus išaugo besiteiraujančių, apie galimybes įsigyti antruosius namus Egipte, skaičius. Nekilnojamojo turto rinkos specialistų, UAB "Burbonas" atstovų įsitikinimu, pagrindinė priežastis – vis dar neaukšta nekilnojamojo turto kaina už priimtiną kokybę.

"Dažnai lietuviai kreipiasi į mus, kai atostogų metu sužino, jog įsigyti antruosius namus jų pamėgtame kurorte yra ganėtinai pigu ir pravartu investiciniu požiūriu. Vieno kvadratinio metro neįrengtų apartamentų kaina prasideda nuo 700 Lt. Pavyzdžiui, 70 m2 pilnai įrengtų apartamentų, kuriuose yra baldai, buitinė technika, oro kondicionierius, kaina sudarytų apie 85000 litų," – sako UAB "Burbonas" komercijos direktorius Erikas Armalis. Jis taip pat pažymi, jog Egipto kurortuose egzistuoja kainų įvairovė. Labiau pasiturinčiam klientui, vertinančiam prabangą ir kokybę, UAB "Burbonas" gali pasiūlyti apartamentus, kurių kaina siektų 400000 litų ir daugiau.

Pastaraisiais metais nekilnojamojo turto kainos Egipto kurortuose kilo, taip pat prognozuojama, jog artimiausiu laiku jos išaugs dar 20 – 30 %. Potencialas nekilnojamojo turto kainoms augti yra dėl didėjančių turistų srautų, gerėjančios infrastruktūros, didelių užsienio investicijų ir apskritai ekonominio šalies augimo.

Minėti ekonominiai faktoriai, kultūrinis ir klimato patrauklumas lemia ne tik lietuvių, bet ir užsienio investuotojų sprendimą įsigyti nekilnojamąjį turtą Egipto kurortuose.

KOMENTARAS

(vardas) rezultatas?


 

Apie mus | Kontaktai | Autorinės teisės | Partneriams
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.18695903sec.