Kaip taupyti pinigus ir laiką kelionės metu

Pasaulinės ekonominės krizės metu vis sunkiau tampa taupyti keliaujant. Turizmo specialistai stengiasi teikti patarimus, kaip taupyti laiką ir pinigus kelionės metu.

Rungiantis dėl kiekvieno kliento, daug kompanijų stengiasi pritraukti juos nuolaidomis ir specialiais pasiūlymais. Savo pagalbą taupymo klausimais siūlo ir interneto svetainė  www.roadtriphelper.com, kuri padeda žmonėms planuoti savo kelionę, palyginti viešbučių paslaugų kainas bei „sužvejoti“ patį optimaliasią ir ekonomiškiausią pasiūlymą. Čia galima rasti patarimų biznio keliautojams, kurie atlikdami verso reikalus tuo pačiu nori apžiūrėti ir turistinius objektus. Galima apskaičiuoti ir taksi paslaugų tarifus.

Kolkas populiariausias yra autoturizmas, nes atpigus degalams galima šioje svetainėje suplanuoti įvairius kelionės variantus.

www.roadtriphelper.com – plati viešbučių duomenų bazė, kuri leidžia vartotojams palyginti kainas, pasiūlymus bei pateikia informacijos apie turistinius objektus, jų koordinates, žemėlapius.  Viešbučių galima ieškoti tiek pagal miestus, tiek adresus, tiek pagal pašto indeksą.

 

KOMENTARAS

(vardas) rezultatas?


 

Apie mus | Kontaktai | Autorinės teisės | Partneriams
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.39729714sec.