Reval Hotels atidarė viešbutį Sankt Peterburge [1]

„Nusikaltimas ir bausmė ”. Šiemet, 2009 metais, Reval Hotels atidarė viešbutį  Sankt Peterburge – mieste, kuriame sprendėsi romane aprašyti įvykiai

Semiantis įkvėpimo iš pasaulinės literatūros klasiko - Fiodoro Dostojevskio romano „Nusikaltimas ir bausmė”, Reval Hotels, pirmaujantis viešbučių tinklas Baltijos šalyse, pradėjo savo invaziją į Rusiją. Naujojo viešbučio „Reval Hotel Sonya” pavadinimas pasiskolintas iš F. Dostojevskio pasaulinio garso romano, kurio herojė yra Sonia Marmeladova.

„Reval Hotel Sonya” bus modernus ir personalizuotas keturių žvaigždučių viešbutis Sankt Peterburgo širdyje netoli Liteinijos tilto ir Nevos upės.

„Atidarydami „Reval Hotel Sonya”, mes norime sukurti kažką savito ir naujo esančioje Sankt Peterburgo viešbučių pasiūloje. Tai bus dinamiškas ir įkvėpiantis viešbutis, kuris svečiams akimirką leis pajusti jų kelionės tikslo savitumą,” pasakoja Heikki Vanhanen, „Reval Hotels” prezidentas.

Semiantis įkvėpimo Sankt Peterburge ir Rusijoje, šios viešbučio raktiniu žodžiu tapo   „permainos”. Permainos yra ir pasaulinio garso romano „Nusikaltimas ir bausmė” pagrindinė tema. Šį romaną dažnai vadina išsamiausiu Sankt Peterburgo vadovu ir viena iš iškiliausių rusų dvasios neaprėpiamumo interpretacijų.

Nuo 1866 metų pradėtas leisti  „Nusikaltimas ir bausmė ” tapo įkvėpimo šaltiniu daugeliui menininkų, rašytojų ir režisierių. Edvardas Munkas, japonų manga komiksai, Kafka, Ingmaras Bergmanas, Vudis Alenas, Kventinas Tarantino... Dabar, po 143 metų, atėjo laikas viešbučiui.

Viešbutyje „Reval Hotel Sonya” rusiška dvasia bus jaučiama visur: pradedant nuo interjero dizaino iki restorano meniu. Viešbutis siūlo 173 svečių kambarius, restoraną ir barą, fitneso centrą, konferencijų sales, vidinį kiemą banketams ir nemokamą bevielį internetą visame viešbutyje.

„Siūlydami pajausti Rusiją ir  Sankt Peterburgą su visais jų niuansais ir supažindinant su dar įspūdingesne ir patrauklesne viešbučių patirtimi, mes siekiame sukurti naują standartą miesto viešbučių rinkoje. „Reval Hotel Sonya” neabejotinai bus tarptautinių susitikimų vieta, kur patogiai jausis tiek Rusijos, tiek užsienio svečiai,” pasakoja Juris Zudovas, „Reval Hotel Sonya” generalinis direktorius.

”Reval Hotel Sonya” rengtas bendradarbiaujant su viešbučių sferoje patyrusiu švedų architektu ir identiteto konsultantu Stylt Trampoli.

Apie Reval Hotels:

„Reval Hotels” viešbučių grupė yra pirmaujantis viešbučių tinklas Baltijos valstybėse ir valdo aštuonis pilno serviso aukščiausios klasės  „Reval Hotels” viešbučius didžiausiuose  Baltijos miestuose : tris Talline, Estijoje, tris  Rygoje, Latvijoje, po vieną Vilniuje ir Kaune, Lietuvoje.

„Reval Hotels” priklauso norvegų nekilnojamojo turto investicijų kompanijai „Linstow AS”, kurios savininkas yra  AWILHELMSEN AS – didžiausios kruizinių laivų kompanijos pasaulyje „Royal Caribbean Cruise Lines” bendrasavininkas.

 

Norintys gauti smulkesnės informacijos apie Reval Hotels, prašome apsilankyti internetinėje svetainėje  www.revalhotels.com

KOMENTARAS

(vardas) rezultatas?

1 Laurutė 01/14/2009 15:18 Puiki naujiena


 

Apie mus | Kontaktai | Autorinės teisės | Partneriams
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.30255198sec.