Jeloustonas kviečia žvilgterėti į laukinės gamtos pasaulį

Jeloustonas (Yellowstone) Nacionalinis parkas šių metų rugsėjį ir spalį siūlo specialius ekskursijų paketus. Turistai, vykstantys į šiaurinę parko dalį, galės stebėti vilkus, rudųjų lokių ir grizlių guolių žiemai ruošimą. Jeloustono parke bus galima stebėti bizonus, antilopes ir kt. Specialūs ekskursijų paketai trunka keturias dienas. Programos dalyvis savo noru galės pasirinkti vieną iš maršrutų: stebėti laukinius gyvūnus, geoterminius bei kitus gamtos reiškinius.

Keturių dienų paketas kainuoja 1039 JAV dolerius. Į kainą įtrauktas apgyvendinimas namelyje medyje (istorinėje Roosevelt Lodge teritorijoje), maitinimas triskart per dieną, kelionės po įvairias parko vietas, gido paslaugos.

Jeloustono nacionalinis parkas yra pirmasis ir seniausias nacionalinis parkas pasaulyje, kurįs JAV Vaijomingo valstijoje (nedidelis parko dalis yra ir Aidaho ir Montanos valstijose) įkurtas 1872 metais kovo 1 dieną. Jeloustono nacionalinis parkas garsus savo geizeriais, karštaisiasi šaltiniais ir kitais geoterminiais reiškiniais. Parke gyvena daug grizlių, vilkų, bizonų ir briedžių. Parkui pavadinimas suteiktas iš geltonųjų uolų (Yellow stone), stūksinčių Didžiajame Jeloustono kanjone.

Daugiau informacijos: www.yellowstonepark.com

KOMENTARAS

(vardas) rezultatas?


 

Apie mus | Kontaktai | Autorinės teisės | Partneriams
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.502774sec.