Vyrai greičiau pakuoja savo daiktus

Pilnas drabužių lagaminas ir didžiulis stresas – štai ką patiria besiruošiantys turistai. Tai, kad besiruošiančiai moteriai reikia daugiau laiko nei vyrui, visi žino. Tačiau neseniai buvo vėl vykdoma apklausa. Apklausos tikslas buvo ištirti daiktų pakavimo įpročius. Ar kas pasikeitė? Deja, paaiškėjo vėl „senoji“ tiesa.

Vyrai prie daiktų pakavimo vidutiniškai užtrunka 20 minučių, o moteris - 26 minutes. Štai tokius rezultatus pateikė vartotojų tyrimų kompanijos Gesellschaft für Konsumforschung (GfK) apklausa, atlikta pagal automobilių gamintojo BMW užsakymą. Apklausoje dalyvavo 1138 žmonių (vyresni nei 18 metų)

Tikėtina, kad moterys susiduria su pakavimo problemomis todėl, kad jos yra linkusios vadovautis konkrečiu sąrašu. Net 56,6% gražiosios lyties atstovių mano, kad jos pasiima per daug bagažo. Tarp vyrų, turinčių panašų požiūrį,yra tik 36,3%.

Ir dar viena tyrimo išvada – Meilė žmogų padaro ne tik laimingą bet taip pat padeda išmokti greičiau susiruošti. Tie, kurie gyvena ne vieni, greičiau susiruošia keliauti ar tiesiog greičiau atsirenka tinkamus daiktus, nei tie, kurie gyvena vieni (juokingiausia, kad paprastai tokie žmonės turi mažiau daiktų).

KOMENTARAS

(vardas) rezultatas?


 

Apie mus | Kontaktai | Autorinės teisės | Partneriams
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::1.29540706sec.