Sankt Peterburge Reval Hotels atidarė naują viešbutį - Reval Hotel Sonya

Džiugu pranešti, kad viešbučio Reval Hotels tinklas plečiasi! 2009 11 26 d. duris atvėrė naujasis viešbutis Reval Hotel Sonya. Viešbutis išsiskiria savo unikalumu, mat jo susikūrimas siejamas su garsiojo Fiodoro Dostojevskio romanu „Nusikaltimas ir bausmė”.

Romane „Nusikaltimas ir bausmė” gana detaliai aprašomas Sankt Peterburgas. Tai geriausias kelionės vadovas, kuris be jokių kaukių parodo tikrąjį miesto veidą. Romanas genialių minčių įkvėpė ne vieną autorių, menininką ar kino režisierių. Romano dėka, čia gimė ir pirmasis Rusijoje „Reval Hotel” tinklo viešbutis.

„Mes neseniai įžengėme į Rusijos rinką, tad suprantama, viešbutis turi palaikyti glaudžius ryšius su Sankt Peterburgu ir jo kultūriniu paveldu”, teigia Reval Hotels prezidentas Heiki Vanhanen [Heikki Vanhanen]. „Mes norėjome sukurti viešbutį Reval Hotel Sonya tarsi jaudinantį pasakojimą, kuriame gausu intrigos ir nežinojimo, nuostabos ir įkvėpimo”.

Viešbutis yra įsikūręs Sankt Peterburgo centre. Viešbučio baldai, spalvos, meniniai motyvai buvo kruopščiai atrenkami, o taip pat buvo stengiamasi išlaikyti Rusijos kultūrinės atmosferos lygį.

Reval Hotel Sonya gali pasiūlyti įvairius kambarių tipus - Standard, Reval, Executive un Suite. Visi 173 viešbučio kambariai yra suskirstyti į keturias kategorijas – „Conscience” (sąmonė), „Grace” (dosnumas), „Rebirth” (Atgimimas) un „Ego” (Ego). Kategorijos „Conscience” viešbučio tipo kambariai – standartiniai, o štai „Ego” liukso kambariai visai kitokie. Viso kambario atmosfera tiesiog dvelkia Raskolnikovo noru tapti Napoleonu.

Be to, prie kiekvieno viešbučio kambario durų rusų ir anglų kalbomis yra užrašytas sakinys iš konkretaus romano skyriaus „Nusikaltimas ir bausmė”. Šie užrašai padeda viešbučio lankytojams suprasti rusų klasikinės literatūros pagrindus.

Itin skoningai atrodo viešbučio restoranas ir baras „Metamorfo”. Čia svečiai gali paragauti rusų ir europietiškos virtuvės patiekalų, taip pat išsiaiškinti kultūrų skirtingumą ir patirti malonių staigmenų. Meniu yra knygos pavidalo, kuri susideda iš įvairių skyrių (įvado, epilogo..) Kiekvienas skyrius siūlo savo patiekalus ir įdomiausias istorijas. Skaitydami meniu, svečiai galės ne tik išsirinkti sau patinkamą valgį, bet ir susipažinti su 19 amžiumi (Dostojevskio eros laikus gimtajame Sankt Peterburge, daugiau sužinoti apie Dostojevskio keliones po Europą, jo mąstymą ir dvasinius išgyvenimus). Jo siela pasireiškia visur – interjero detalėse, šiuolaikinių rusų virtuvės patiekalų receptuose, maisto ingredientų ir skonio kombinacijose.

Šis kontrastas padeda viešbučiui Reval Hotel Sonya sukurti nepamirštamą įspūdį. „Reval Hotel Sonya yra vienas įdomiausių projektų, kuriam mes jaučiame didžiulius įsipareigojimus iki šiol”, teigia švedų stiliaus ir architektūros konsultacinės firmos Stylt Trampoli kūrybos direktorius Erikas Nisens Johansen [Erik Johansen Nissen]. „Rusų rašytojas paliko didžiulį literatūros paveldą. Šis viešbutis stengiasi sukurti ypatingą atmosferą, kuri lankytojui paliktų neišdildomus įspūdžius. Fiodoras Dostojevskis savo romane palietė svarbią temą, kuri padėjo įgyvendinti „Reval Hotel Sonya” projektą”.

„Tai nėra vienas iš tų tipiškų viešbučių, kurie taip dažnai kuriami pasaulyje”, sako viešbučio generalinis direktorius Juris Zudovs.

Reval Hotel Sonya:

Pastato plotas: 8200 m2.

Viešbučio kambarių kainos: nuo 67 latų (be pusryčių).

Specialus 2009 – 2010 metų rudenio ir žiemos pasiūlymas: du kambariai už vieno kambario kainą nuo penktadienio iki pirmadienio už 57 latus (be pusryčių).

KOMENTARAS

(vardas) rezultatas?


 

Apie mus | Kontaktai | Autorinės teisės | Partneriams
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::1.47572803sec.