Kokios taikomos baudos už seksą paplūdimyje?

Pagaliau atostogos! Kraudamiesi lagaminą svajojate apie šiltą jūrą, baltą smėlį, šviežių vaisių kokteilius paplūdimyje ir žinote, kad per dvi savaites pasikrausite tiek teigiamos energijos ir sveikatos, kad jos užteks ilgiems žiemos mėnesiams. Nėra gražesnių erotinių scenų negu filmuotų paplūdimyje – todėl jos taip mėgstamos kino režisierių ir žiūrovų. Kurortų paplūdimiai kas naktį prisipildo norinčiųjų pakartoti romantiškas kino filmo scenas. Tačiau žiūrint filmą viskas atrodo gražiau nei tikrovėje, kur proceso metu smėlis patenka visur kur tik įmanoma (ir aptinkamas dar porą dienų po to). Blogiausia, kad į makštį patekusios smėlio smiltelės (paplūdimyje smėlis itin užterštas) sukelia stiprų gleivinės sudirginimą, o to pasekmė – sustiprėja esami uždegimai arba atsiranda nauji. Taigi, jūs turite žinoti, kad viešas seksas yra uždraustas. Meilės žaidimai paplūdimyje verčia būti itin atidžius. Kalbama ne tik apie kontracepciją. Pirmiausiai reikia įsitikinti, kad jūsų elgesys nesukels skandalų ir nepažeis įstatymų.

Graikijoje už seksą viešame paplūdimyje galima netekti laisvės nuo 2 iki 3 metų. Kai kuriose kurortinėse Artimųjų ir Vidurio Rytų šalyse paplūdimio meilužius gali užmėtyti akmenimis arba teisti, skirti baudą ir deportuoti iš šalies. Štai Rumunijoje už seksą paplūdimyje gresia iki septynerių metų kalėjimas! Kroatijoje galima tikėtis piniginės baudos iki 150 eurų arba iki 30 dienų kalėjimo. O štai Ispanijoje už seksualinę veiklą viešose vietose, gali tekti sumokėti iki 75 000 eurų.

Turkijoje - dviejų mėnesių laisvės atėmimas arba 200 eurų bauda, Graikijoje - vienintelė bauda yra laisvės atėmimas iki dvejų metų. Italijoje - bauda gali siekti 300 eurų. Danijoje už meilės demostravimą gresia ketverių metų laisvės atėmimo bausmė.

Tuo tarpu Bulgarija, atrodo, yra lauko mėgėjų rojus, nes jokios baudos netaikomos. Panašių nuostatų laikosi ir Švedija, kur bauda siekia tik 50 eurų. Taip pat Jamaikos ir Kanados meilės demonstruotojai yra tik įspėjami.

KOMENTARAS

(vardas) rezultatas?


 

Apie mus | Kontaktai | Autorinės teisės | Partneriams
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.39975882sec.