"Wrislit" skyrius rūpinsis motyvacinėmis kelionėmis ir konferencijomis

Reaguojant į turizmo rinkos tendencijas ir išaugus motyvacinių kelionių paklausai, kelionių organizatorius „AAA Wrislit Radius“ įkūrė atskirą skyrių, kuris rūpinsis renginiais, konferencijomis bei motyvacinių kelionių organizavimu.
„Statistikos duomenimis, motyvacines keliones įmonės darbuotojai vertina beveik triskart labiau nei dovanas ir pusketvirto karto labiau nei piniginę premiją. Tad motyvacinės kelionės – viena sparčiausiai augančių turizmo sričių“, – teigia naujojo Renginių ir konferencijų skyriaus vadovė Audra Savickienė.
Naujasis skyrius, kuris trečiadienį pristatytas specialiais pusryčiais „Europos“ verslo centre, pavadintas M.I.C.E. Angliškai ši abreviatūra reiškia susitikimus (Meetings), motyvaciją (Incentives), konferencijas (Conferences) ir renginius (Events).
„Mūsų skyrius, sudarytas iš profesionalų, padės organizuoti konferencijas, motyvacines keliones ar ypatingus renginius tiek užsienyje, tiek Lietuvoje, – sako A.Savickienė – Užsakovui tereikės išsakyti mums savo lūkesčius, kelionės datas ir biudžetą. Tuomet užsakovui bus sukurtas unikalus produktas, skirtas konkrečiam jo renginiui“.
Pasak A.Savickienės, poreikis tokioms kelionėms buvo jaučiamas jau seniau, tačiau pastaruoju metu ypač padidėjo.
„Grupė žmonių, išvykusių drauge į užsienį, susidraugauja, žmonės tampa artimi. Tai gerai ir stiprinant bendradarbiavimą, ir tiesiog linksminantis. Gulėjimas paplūdimyje firmos sąskaita niekada neatstos bendros vakarienės ar teatralizuoto žaidimo kokioje nors Sicilijos sodyboje, kurioje gyveno, tarkime, mafijos vadeiva“, – tvirtina A.Savickienė.
Naujasis “Wrislit” skyrius rūpinsis ne tik lietuvių išvykomis į svečius kraštus, bet ir užsieniečių renginiais Lietuvoje. Kaip pavyzdį A.Savickienė pateikia daugiau nei 1300 Škotijos futbolo sirgalių vizitą Lietuvoje. „Baigiantis jų programai škotai dėkojo mums už puikų kelionės organizavimą“, – teigia A.Savickienė.

KOMENTARAS

(vardas) rezultatas?


 
Poilsiavimo ir kelionių pasiūlymai:
Poilsiavimo ir kelionių pasiūlymai 30.06.2024 - 07.07.2024 Towards a well - balanced body and mind! Via Vitalité
Four star weight correction and wellness centre in Latvia. We offer several programmes “Basic”, “Extra” and “Relax”. Book now +371 20 605 553 | Žiūrėti daugiau
145 EUR

Apie mus | Kontaktai | Autorinės teisės | Partneriams
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.33521795sec.