"airBaltic" pristato kelionių komplektus

Didžiausia Baltijos šalyse oro bendrovė „airBaltic“ į Vilnių vykstantiems užsienio svečiams pasiūlys naują paslaugą – kelionių komplektus. Keleiviai, internetu įsigiję šiuos komplektus, kartu su skrydžių bilietais gaus nakvynę pasirinktame viešbutyje ir transportą, kuris pasirūpins keleivių nuvežimu iš oro uosto į viešbutį ir atgal.
„Ši nauja paslauga yra labai patogi užsieniečiams, vykstantiems į Lietuvą, nes nebereikės atskirai rūpintis viešbučiu ir transportu, atskridus į Vilnių – visa tai bus galima įsigyti iškart perkant skrydžio bilietus internetu. Kelionių komplektai siūlomi už tikrai gerą kainą, todėl leis nemažai sutaupyti ir paskatins užsienio keliautojus dažniau aplankyti Lietuvą,“ – teigia „airBaltic“ viceprezidentas ir atstovybės Lietuvoje vadovas Tadas Vizgirda.
Kelionių komplektai keliaujantiems padės sutaupyti ne tik pinigų, bet ir laiko. Užuot atskirai ieškojus tinkamo viešbučio, o atvykus – transporto, visu tuo bus pasirūpinta išsyk, nusipirkus šiuos komplektus. Pasak T. Vizgirdos, kelionių komplektai yra aktualūs ir verslo tikslais atvykstantiems užsieniečiams. „Dažnai keliaujantiems verslininkams tai padės žymiai operatyviau susiplanuoti keliones, o ypač tai bus aktualu su konferencijų turizmu susijusiems užsieniečiams,“ – teigė jis.
Kelionių komplektus perkantys žmonės galės rinktis viešbučius nuo ekonominės klasės iki 5 žvaigždučių kategorijos. Šie komplektai kainuos nuo 243 eurų (trims dienoms Vilniuje su oro uosto mokesčiais). Ateityje planuojama į kelionių paketus įtraukti ir SPA paslaugas, Golfo pasiūlymus.
Šiuo metu taip pat siūlomi kelionių komplektai iš Rygos į Hurgadą (tiesioginis skrydis iš Rygos), kuriais galima pasinaudoti ir skrendant iš Vilniaus.
Kelionių komplektus galima įsigyti „airBaltic“ interneto svetainėje www.airbaltic.lt. Užpildžius visą reikiamą informaciją ir atlikus mokėjimą kreditine kortele, rezervacijos patvirtinimas atsiunčiamas per vieną darbo dieną.

KOMENTARAS

(vardas) rezultatas?


 

Apie mus | Kontaktai | Autorinės teisės | Partneriams
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.45660591sec.