Kalėdų karavanas keliauja per Kauno miestą ir jo apylinkes

Gruodžio 5-osios rytą skambantis Kalėdų karavanas su Kalėdų seneliu ir elfais aplankė tris Kauno rajono mokyklas. Į aštuntąją kelionę p.Almos Adamkienės, LR prezidento Valdo Adamkaus, "Coca-Cola HBC" bei "Maxima" atstovų išlydėtas Kalėdų karavanas dalina rėmėjų ir geros valios žmonių paaukotas dovanas miestelių ir kaimų mokyklų moksleiviams.

Šiandien pirmuosius jau 9 valandą ryto Kalėdų karavanas su dovanomis aplankė Kruonio vidurinės mokyklos mokinius. 10:30 val. karavanas atvyko į Šilienavos pagrindinės mokyklos kiemą, prieš pat vidurdienį, 11:45 val. Kalėdų karavaną sutiko Garliavos Jonučių vidurinės mokyklos mokiniai. Antrąją turo per Lietuvą dieną karavanas nudžiugino apie 2000 vaikų.

13 valandą Kalėdų karavanas rinkti dovanėlių sustojo prie Kauno miesto savivaldybės, o vėliau užsuko į prekybos centrus "MAXIMA", kur sportui skirtas dovanas vaikams į akcijos dėžes gausiai sunešė Kauno gyventojai.

Karavaną, kuris rytoj tęs kelionę į Alytų, Trakus ir Prienų rajoną, su šeima išlydėjo Kauno meras Andrius Kupčinskas. Dovanėlę A.Adamkienės fondo globojamiems moksleiviams įteikė ir mažoji mero dukrelė Gertrūda. A.Kupčinskas padovanojo krepšinio kamuolių bei mokyklai skirtų reikmenų, o būrelis savivaldybės tarnautojų į sunkvežimį sudėjo gražiai supakuotas dėžutes su dovanomis.

"Karavanas suteikia didelį džiaugsmą vaikams. Ačiū visiems, kas ir šiemet nuoširdžiai dalijosi Kalėdų nuotaika ir Kalėdų karavaną išlydėjo pas kaimo moksleivius su dovanomis iš širdies", - išlydėdama karavaną sakė labdaros fondo įkūrėja Alma Adamkienė.

"Labai džiaugiamės, kad šiemet Kalėdų karavaną palaikė ypač daug žmonių. Jų paaukotos dovanos nudžiugins tūkstančius vaikų, kurie kasmet laukia atvykstančio karavano į jų miestelių ir kaimų mokyklas", - sakė Vaidotas Cucėnas "Coca-Cola HBC Lietuva" ryšių su visuomene vadovas.

A.Adamkienė su prezidentu V.Adamkumi vakar į Kalėdų karavano sunkvežimį įdėjo didelį krepšį kamuolių. Geros valios žmonės šiemet dosniai prie akcijos prisidėjo sporto priemonėmis: tinklinio, krepšinio, futbolo kamuoliais, lauko teniso, badmintono raketėmis, o taip pat knygomis ir žaislais.

Šiemet prekybos tinklas "Maxima" prie Kalėdų karavano dovanų rinkimo akcijos kvietė prisidėti Vilniaus, Kauno, Klaipėdos, Šiaulių, Panevėžio ir Alytaus miestų gyventojus.

Aštuntus metus "Coca-Cola HBC" , Almos Adamkienės labdaros fondo kartu su partneriu "Maxima" vykdomas labdaringas Kalėdų karavanas šiemet aplankys 9 miesteliuose ir kaimuose įsikūrusias mokyklas. Kalėdų karavano turas per šalies miestus ir kaimus truks keturias dienas. Gruodžio 6-ąją baigęs kelionę po Lietuvą, Kalėdų karavanas išvyks į Latviją bei Estiją.

Per septynerius pastaruosius metus "Coca-Cola" Kalėdų karavanas ir akcijos partnerio - prekybos tinklo "Maxima" - bei geros valios žmonių paaukotomis dovanomis aplankė daugiau nei 13000 moksleivių, besimokančių 85 įvairiose Lietuvos kaimų mokyklose.

KOMENTARAS

(vardas) rezultatas?


 
Poilsiavimo ir kelionių pasiūlymai:
Poilsiavimo ir kelionių pasiūlymai 30.06.2024 - 07.07.2024 Towards a well - balanced body and mind! Via Vitalité
Four star weight correction and wellness centre in Latvia. We offer several programmes “Basic”, “Extra” and “Relax”. Book now +371 20 605 553 | Žiūrėti daugiau
145 EUR

Apie mus | Kontaktai | Autorinės teisės | Partneriams
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.1919508sec.