Įspūdingas "Išsipildymo akcijos 2007" koncertas sugrąžins į vaikystę

Jau gruodžio 21 dieną, penktadienį, 19.00 val. prieš pat gražiausias metų šventes visi garsiausi Lietuvos muzikos, televizijos, pramogų pasaulio atstovai ir geros valios žmonės susitiks didžiausio šalyje paramos projekto – TV3 ir SEB Vilniaus banko rengiamo paramos projekto "Išsipildymo akcija 2007" finaliniame koncerte. Kiekvienais metais visą šalį vienijantis ir abejingų likimo nuskriaustiems vaikams nepaliekantis, aukojimo rekordais ir įspūdingais scenos žvaigždžių pasirodymais džiuginantis koncertas, į kurį susirinks tūkstančiai vaikų globos namų auklėtinių, jau penktąjį kartą pasibels į žiūrovų namus.

"Iš esmės visi žmonės yra geri. Tik ne visi drįsta tai parodyti. Manau, kad tądien, prieš pat Kalėdas, kaip tik bus ta akimirka, kai visi kartu galėsime būti geri – juk tam negali būti tinkamesnio laiko", − sako "Išsipildymo akcijos" koncerto vedėjas Marijus Mikutavičius.

"Visai Lietuvai, o labiausiai – vaikų globos namuose gyvenantiems vaikams šis koncertas yra ne tik renginys, bet tarsi visus metus laukiamas stebuklas. Tai didžiausias metų įvykis, į kurį jie išsiruošia iš mažų ir didelių miestų ir neretai ta kelionė į Vilnių jiems yra daug tolimesnė ir svarbesnė nei kai kuriems mūsų skrydis į Romą ar Pietų Ameriką", – sako koncerto vedėja ir paramos projekto globėja Nomeda Marčėnaitė.

Įspūdingas "Išsipildymo akcijos 2007" koncertas visus grąžins į gražiausias vaikystės akimirkas, kupinas atradimų, svajonių ir norų. Garsios besilaukiančios mamytės, nuolat konkuruojantys realybės šou dalyviai, geidžiamiausi jaunikiai, pačios mylimiausios ir neseniai sužibusios muzikos žvaigždės – visi populiariausi šalies scenos atlikėjai susivienys vardan bendro tikslo. Koncerte skambės Violetos Riaubiškytės, Rūtos Ščiogolevaitės, Lauros Čepukaitės, Manto, "Mokinukių", Irenos Starošaitės, Žilvino Žvagulio, "69 Danguje", Vudžio, Andriaus Rimiškio, Justo Lapatinsko, "YVA", Skirmantės Šukytės, Augustės Vedrickaitės, Ingos Valinskienės, Česlovo Gabalio, Ingos Jankauskaitės, Egidijaus Sipavičiaus, "FUEGO", Jono Čepulio, Viliaus Tarasovo, Rositos Čivilytės, Alano Chošnau, Vilijos Matačiūnaitės, Mino, Merūno, Radži ir daugelio kitų atlikėjų ir grupių dainos.

"Mums malonu, kad stebėti koncerto kasmet atvyksta vis daugiau vaikų, o per renginį žmonės vis daugiau jiems aukoja. Tai rodo, kad kiekvienais metais tampame jautresni ir rūpestingesni labiausiai pažeidžiamiems mūsų visuomenės nariams – vaikams", – sako SEB Vilniaus banko prezidentas Andrius Žiugžda.

Finalinis "Išsipildymo akcijos 2007" koncertas vyks Vilniuje, "Siemens" arenoje. Bilietai į jį parduodami visose TIKETOS kasose, jų kaina – 30 ir 60 litų. Visos koncerto metu geros valios žmonių paaukotos lėšos atiteks neįgaliems vaikams ir juos globojančioms įstaigoms. Tikslinę paramą – 250 000 litų – šiam koncertui organizuoti skiria SEB Vilniaus bankas. Koncerto rengėjams ypač palankias sąlygas suteikė ir "Siemens" arena.

***

Paaukoti neįgaliems globos įstaigose gyvenantiems vaikams šiemet geros valios žmonės gali telefonu – skambindami arba siųsdami SMS žinutes su žodžiu VAIKAMS trumpaisiais numeriais 1890 (auka 2 Lt), 1891 (auka 5 Lt), 1892 (auka 10 Lt), pirkdami prekybos tinkle "Maxima" mėlynas akcijos paramos apyrankes, pervesdami pinigus į sąskaitą banke (sąskaitos numeris SEB Vilniaus banke LT89 7044 0600 0385 2791, banko kodas 70440, gavėjas – Labdaros fondas VIENYBĖ), įsigydami SEB Vilniaus banko išleistą specialiai akcijai skirtą mokamąją kortelę bet kuriame šio banko klientų aptarnavimo padalinyje. Mokestį, gautą už šias korteles, bankas skirs akcijos fondui. Visi ryšio operatoriai – Omnitel, Tele2, Bitė GSM, Teo ir Mediafonas – ir šiemet atsisakė administravimo mokesčio už akcijos žinutes ir skambučius, tad visi suaukoti pinigai atiteks vaikams iš globos įstaigų. "Išsipildymo akcijos 2007" remiamiems vaikams taip pat atiteks po 10 centų nuo kiekvieno informacijos telefonu 118 priimto skambučio. Taip per visą projekto laiką bendrovė "Lintel" tikisi surinkti 100 000 litų.

KOMENTARAS

(vardas) rezultatas?


 

Apie mus | Kontaktai | Autorinės teisės | Partneriams
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.24492288sec.