Druskininkuose pirmasis Lietuvoje vandens kino teatras

Druskininkų vandens parkas šventiniu laikotarpiu nori pradžiuginti savo lankytojus ir kviečia į unikalų Vandens kino teatrą. Tai pirmas tokio pobūdžio kino teatras Lietuvoje, kai filmus galima stebėti, patogiai įsitaisius vandens lodžijose ir pripučiamuose foteliuose.

Kiekvieną popietę nuo gruodžio 22 d. iki sausio 6 d. Druskininkų vandens parko didžiajame baseine bus demonstruojami „Sojuzmultfilm“ animaciniai filmukai „Senis Šaltis ir vasara“, „Naujametinė pasaka“, „Sniego laiškanešys“, „Sniego karalienė“. Suaugusieji su nostalgija prisimena „Senąją animaciją“, o ir vaikučius pradžiugins šilta kalėdinė filmukų nuotaika. Vandens parke kino seansai prasidės 17.30 val.

Anot Druskininkų vandens parko atstovės ryšiams su visuomene Dianos Rakauskaitės, „Vandens kino teatras – idėja, kurią seniai buvo norėta įgyvendinti. Smagu, kad pavyko sutarti su „Sojuzmultfilmo“ atstovais ir gavom oficialų leidimą demonstruoti jų gamybos animacinius filmukus. Nepakartojamas jausmas - kai žiūri kiną dideliame ekrane, gulėdamas šiltame baseine ar „jakuzi“.“

Druskininkų vandens parkas šventiniu laikotarpiu skelbia „Šiltas žiemos atostogas“,kviesdamas vaikusir į kitus smagius renginius, susitikimus su Kalėdų seneliu bei Klounu Linksmuoliu. Smagi kalėdinė programa, šventinė magija, žaidimai, siurprizai. Kiekvieną šventinį vakarą Vandens pramogų dalyje - užburiantis Kalėdų senelio stebuklas... Žaižaruojantis Lazerių šou.

KOMENTARAS

(vardas) rezultatas?


 

Apie mus | Kontaktai | Autorinės teisės | Partneriams
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::2.22591901sec.