Konstitucijos prospekte iškils aukščiausias gyvenamasis pastatas Vilniuje

Vilniaus dešiniajame Neries krante, Konstitucijos prospekte UAB "Vyrokas" pradėjo statyti naują modernų gyvenamąjį namą "Arfa", kurio aukštis sieks 100 metrų. Tai bus aukščiausias gyvenamasis pastatas Lietuvos sostinėje. Bendra projekto vertė viršija 130 mln. Lt.

"Naujojo namo gyventojai galės gėrėtis miesto panorama ir vaizdais į Nerį, o viršutinių "Arfos" butų savininkai turės terasas su dengtais žiemos sodais. Mes rūpinomės, kad žmonės gyventų patogiai – šviesūs, erdvūs ne tik butai, bet ir holai, į savo namus bus galima pakilti greitaeigiu liftu tiesiai iš požeminės dviejų aukštų automobilių stovėjimo aikštelės ", – sako UAB "Vyroko nekilnojamojo turto" direktorius Rimtautas Semėnas.

Naujajame Vilniaus centre išaugs kone 29 aukštų dangoraižis, kuris išsiskirs įdomia architektūrine – primenančia didžiulę arfą – forma. Pastatas, kurio bendras plotas su komercinėmis patalpomis pirmajame ir antrajame aukštuose bei požeminiu garažu siekia 35,4 tūkst. kv. m, bus modernus, erdvus ir puikiai pritaikytas patogiam gyvenimui.

Bendro naudojimo patalpose numatyta įrengti vaikų poilsio aikštelę, skalbyklą ir nuosavą sporto salę, gyventojų saugumu rūpinsis budintieji. Be to, namo gyventojams bus patogu naudotis netoliese esančio prekybos ir pramogų centro "Europa" paslaugomis.

"Mes siūlome ne tik vieną iš geriausių vietų Vilniuje, tvirtą, pagal šiuolaikines technologijas pastatytą ilgaamžį būstą, bet ir visai šeimai patogų gyvenimą", – teigia Rimtautas Semėnas .

Apie "Vyroko" verslo grupę:

UAB "Vyrokas" įkurta 1994 metais. Įmonės pagrindinė veikla – nekilnojamojo turto projektų kūrimas, vystymas, valdymas bei įgyvendinimas. Bendrovei priklauso UAB "Vyroko nekilnojamasis turtas", UAB "Vyroko eksploatavimo centras" bei UAB "Vyroko statybos darbai".

KOMENTARAS

(vardas) rezultatas?


 
Poilsiavimo ir kelionių pasiūlymai:
Poilsiavimo ir kelionių pasiūlymai 30.06.2024 - 07.07.2024 Towards a well - balanced body and mind! Via Vitalité
Four star weight correction and wellness centre in Latvia. We offer several programmes “Basic”, “Extra” and “Relax”. Book now +371 20 605 553 | Žiūrėti daugiau
145 EUR

Apie mus | Kontaktai | Autorinės teisės | Partneriams
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.37053204sec.