Kauną drebins mados šou "Apkalbos 2008"

Kauno kolegijos studentų ir dėstytojų organizuojamas mados šou "Apkalbos 2008" liežuvius aštrinti kviečia jau dešimtąjį kartą. Žiūrovai jaunųjų dizainerių mados eksperimentus aptarinėti galės kovo 28 dieną (penktadienį), 20 val. (naktinis klubas "SIN", Baltų pr. 16, Kaunas).

Kauno kolegijos J. Vienožinskio menų fakulteto Aprangos dizaino studijos organizuojamas projektas šiais metais ypač išsiplėtė — iš 1998 m. atsiradusio studentiško sumanymo savo kūrybą pademonstruoti draugų rateliui išaugo į tarptautinį, tris dienas besitęsiantį renginį.

"Siekiame populiarinti mados kultūrą kaip meno formą, skatinti jaunus gabius dizainerius kurti, atsiskleisti," — teigia šio projekto vadovė, dizainerė ir Kauno kolegijos dėstytoja Audronė Šakienė, besidžiaugianti, jog kūrybos vaisius šiemet pademonstruos daugiau nei dvi dešimtys jaunųjų dizainerių, nesibaiminančių jaunatviškų ir drąsių sprendimų. Liežuvingų žiūrovų vertinimui savo kolekcijas taip pat patikės studentai iš Latvijos ir egzotiškosios Turkijos.

KOMENTARAS

(vardas) rezultatas?


 

Apie mus | Kontaktai | Autorinės teisės | Partneriams
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.19616604sec.