flyLAL įdiegė įmonių aptarnavimo internetu sistemą

Skrydžių bendrovė "flyLAL", plėtodama portalo www.flylal.com galimybes, įdiegė verslo įmonių aptarnavimo sistemą internetu. Nuo šiol įmonės galės sudaryti sutartis su "flyLAL" ir internetu rezervuoti bilietus specialioje jiems sukurtoje aplinkoje. Tinklapyje www.flylal.com galima įsigyti bilietus ne tik į tiesioginius "flyLAL" reisus, tačiau ir į tolimuosius jungiamuosius skrydžius.

"Naujasis būdas rezervuoti bilietus per specialią sistemą yra ne tik patogesnis, jis suteikia ir papildomų privalumų sistemos naudotojams. Svarbiausias privalumas - "flyLAL" suteikiama garantija, kad keleivis tikrai pasieks kelionės tikslą, kokios aplinkybės besusidarytų", - sakė "flyLAL" plėtros departamento direktorius Erikas Zubrus.

Pasak jo, bilietai, pirkti per verslui skirtą www.flylal.com paslaugų sritį, suteikia keleiviams papildomą garantiją: lėktuvui užtrukus dėl oro sąlygų ar techninių gedimų, vėluojant į jungiamąjį skrydį tarpiniuose oro uostuose, "flyLAL" įsipareigoja pasirūpinti keleiviu ir rasti būdą nuskraidinti jį kitais reisais be papildomų mokesčių.

"Be to, verslo klientams www.flylal.com pateikiamos daug palankesnės kainos į jungiamuosius skrydžius. Šiuo metu patys populiariausi yra skrydžiai į Niujorką, Čikagą, Madridą, Bankoką, Tel Avivą, Veneciją. Šie skrydžiai daugeliu atvejų yra pigesni perkant bilietą www.flylal.com ir dalį skrydžio skrendant su "flyLAL". Be to, daugiau skraidančioms įmonėms bus suteikiamos specialios skrydžių bilietų kainos", - apie kainų privalumus sakė E.Zubrus.

Anot jo, verslo įmonės naują siūlomą bilietų įsigijimo būdą bus paskatintos rinktis ir dėl patogesnio atsiskaitymo būdo – už visus įsigytus bilietus aviakompanija kiekvieną mėnesį įmonei atsiųs vieną bendrą sąskaitą. Ši naujovė palengvins skrydžių bendrovės ir paspartins kelionių agentūrų darbą.

Tikimasi, kad galimybe planuoti keliones neišeinant iš biuro 2008 m. naudosis iki 1000 įmonių. "flyLAL" planuoja, kad 2009 metais įmonės internetu nupirks iki 35 000 bilietų, o 2010 metais - iki 130 000 skrydžių bilietų.


KOMENTARAS

(vardas) rezultatas?


 
Poilsiavimo ir kelionių pasiūlymai:
Poilsiavimo ir kelionių pasiūlymai 30.06.2024 - 07.07.2024 Towards a well - balanced body and mind! Via Vitalité
Four star weight correction and wellness centre in Latvia. We offer several programmes “Basic”, “Extra” and “Relax”. Book now +371 20 605 553 | Žiūrėti daugiau
145 EUR

Apie mus | Kontaktai | Autorinės teisės | Partneriams
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.19281006sec.