flyLAL portale – ne tik bilietai, bet ir automobiliai bei viešbučiai

Bendrovė „flyLAL“, plėtodama elektroninių kelionės paslaugų portalą http://www.flylal.com/, keleiviams pasiūlė kartu su įsigyjamais bilietais užsisakyti viešbučius bei išsinuomoti automobilius.

„Mūsų portalas tampa kelionių paslaugų portalu – www.flylal.com siūlome įsigyti ne tik lėktuvų bilietus, bet ir suteikiame vis daugiau papildomų paslaugų. Dabar vienoje vietoje galima įsigyti visą kelionių paketą – skrydį, viešbutį, išsinuomoti automobilį – ir apmokėti už tai vienu elektroniniu pavedimu. Manome, kad tokia keleiviams siūloma pridėtinė vertė tampa svarbiu mūsų kompanijos privalumu. Papildomos paslaugos, padedančios keleiviams patogiau planuoti ir organizuoti kelionę, yra viena iš mūsų strateginių plėtros krypčių“, – sakė „flyLAL“ generalinis direktorius Vytautas Kaikaris.

Pasak „flyLAL“ vadovo, www.flylal.com įdiegta ir patogi apmokėjimo sistema, kuri leidžia visas paslaugas elektroninėje bankininkystės sistemoje apmokėti vienu pavedimu. „flyLAL“ portale galima sumokėti pervedant pinigus jau per 6 bankus: SEB, Hansabanką, DnBNord, Danske, NORDEA ir Ūkio banką. Taip pat galima sumokėti ir kreditine kortele. Patvirtinimas apie paslaugų užsakymą atsiunčiamas elektroniniu paštu.

„flyLAL“ vadovas pabrėžė, kad užsisakant automobilį ar rezervuojant viešbučius „flyLAL“ keleiviams bus taikomos itin palankios kainos, o rezervuoti viešbučius bei automobilius bus paprasta.

Savo keleiviams „flyLAL“ siūlo nuomotis automobilius Vilniuje, Palangoje, Rygoje, Taline, Kijeve, Barselonoje ir Malagoje. Planuojama šią paslaugą pasiūlyti ir kituose miestuose. Skrendantiems iš Lietuvos į Malagą šiuo metu vienintelė oro bendrovė „flyLAL“ savo tinklalapyje siūlo išsinuomoti automobilius. Bendradarbiaujant su automobilių nuomos parteriu „addCar Rental“, nuomoti jau parengti nauji specialūs „Volkswagen“ automobiliai, nudažyti „flyLAL“ spalvomis. Jie parengti išskirtinai „flyLAL“ keleiviams.

Atvykstantys į Lietuvą svečiai kviečiami rezervuoti didžiausią viešbutį ir konferencijų centrą Vilniaus senamiestyje „Panorama“. „flyLAL“ skrydžių keleiviams taikomos specialios itin žemos kainos. „flyLAL“ svečius priimančių viešbučių sąrašas bus nuolat plečiamas.

Pasak „flyLAL“ vadovo, toliau plėtojamas ir dar vienas http://www.flylal.comportalo papildomų paslaugų modulis. Jis leis keleiviams internetu pasirinkti maistą lėktuve, išsirinkti sėdimą vietą. Siekiama, kad bendrovės tinklapis būtų ne tik bilietų pardavimo vieta, bet naudingu kelionių paslaugų portalu.

KOMENTARAS

(vardas) rezultatas?


 

Apie mus | Kontaktai | Autorinės teisės | Partneriams
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.27726316sec.