Klaipėdoje atidaromas naujas pramoginių ir komercinių laivų aptarnavimo centras

Rugpjūčio 8 dieną Klaipėdos laisvojoje ekonominėje zonoje oficialiai pradeda veiklą didžiausias šalyje pramoginių ir komercinių laivų aptarnavimo kompleksas, kuriame įrengtas prekybos salonas, servisas, priešgaisrinės ir gelbėjimo įrangos aptarnavimo padalinys.

"Lietuvoje yra firmų, kurios teikia analogiškas pavienes paslaugas, o mūsų išskirtinumas – visas paslaugų kompleksas po vienu stogu. Klaipėdoje yra didžiausias laivų, jachtų, katerių, vandens motociklų parkas ir jis kasmet sparčiai didėja, tad ir mūsų verslas plečiasi, prisitaiko prie rinkos poreikių", - sakė UAB "Laivo sandėlis" direktorius Sergej Pigarev.

Pasak S.Pigarev, jų paslaugos skirtos vandens sporto entuziastams ir profesionalams, komercinių ir pramoginių laivų savininkams. UAB "Laivo sandėlis" nuo 2001 metų prekiauja pramoginiais laivais, jų varikliais, vandens motociklais bei laivybai būtina įranga, yra oficialus pasaulyje pripažintų gamintojų atstovas Lietuvoje.

"Pasitaiko kuriozų, kad savo katerį ar vandens motociklą lietuviai gabena garantiniam aptarnavimui į Lenkiją ar Vokietiją, ir tik ten sužino, kad tokios pat paslaugos yra teikimos ir pas mus Klaipėdoje. Naujajame mūsų centre tvarkomi varikliai, elektros įranga, remontuojami korpusai", - pasakojo S.Pigarev.

Dar viena laivų aptarnavimo komplekso naujovė – gelbėjimo ir priešgaisrinės įrangos patikros padalinys. Kiekviename laive privaloma reguliariai tikrinti gelbėjimo liemenių, plaustų, gesintuvų ir kitos įrangos techninę būklę. UAB "Laivo sandėlis" centre bus galima įsigyti visą laivo saugos įrangą, atlikti jos privalomą patikrą, o esant būtinybei – ir remontą.

UAB "Laivo sandėlis" priklauso įmonių grupei "Garant Group", valdančiai laivų serviso bendroves Lietuvoje (Klaipėda), Latvijoje (Ryga) ir Rusijoje (Kaliningradas).

KOMENTARAS

(vardas) rezultatas?


 

Apie mus | Kontaktai | Autorinės teisės | Partneriams
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.24282289sec.