Artėjančių švenčių proga flyLAL bilietai – už pusę kainos [1]

Skrydžių bendrovė flyLAL gruodžio 11-16 dienomis pasiūlys bilietų su nuolaida iki 50 proc. Šia išskirtine akcija flyLAL  siūlo Lietuvos gyventojams šventinį laikotarpį praleisti įvairiuose Europos miestuose ir kviečia užsieniečius atvykti į Vilnių, netrukus tapsiantį Europos kultūros sostine.

Gruodžio 11-16 dienomis tik portale www.flylal.com bus parduodami bilietai su nuolaidomis į skrydžius nuo gruodžio 15 d. iki kitų metų sausio 11 d.

Pigesnių bilietų bus galima įsigyti į šešis tiesioginius flyLAL  reisus. Pritaikius nuolaidą iki 50 proc., skrydžiai į vieną pusę su oro uosto mokesčiais kainuos: į Milaną ir Frankfurtą – nuo 245 Lt, į Paryžių ir Romą – nuo 295 Lt, į Madridą bei Stambulą – nuo 345 Lt.

"Jau nebe pirmus metus pastebime stiprėjančią Lietuvoje tradiciją šventiniu laikotarpiu išvykti į užsienio šalis. Iki šiol populiariausi kelionių miestai buvo Paryžius ir Roma. Mes pasiūlėme itin mažas skrydžių kainas į Prancūzijos ir Italijos sostines, o kartu kviečiame aplankyti ir kitus įdomiai šventes pasitinkančius Europos didmiesčius", – sakė flyLAL  Rinkodaros ir produktų vystymo departamento direktorius Algis Akstinas.

Anot jo, žmonės, dar nesuplanavę, kur sutikti žiemos šventes, turės patrauklią galimybę puikiai praleisti laiką viename iš Europos miestų.

Bendrovė flyLAL  yra oficialus nacionalinės programos "Vilnius – Europos kultūros sostinė 2009" partneris, todėl tikimasi, kad šia akcija pasinaudos ir Lietuvos sostinės renginius norintys pamatyti užsieniečiai.

Taikydama nuolaidas, bendrovė flyLAL  atsižvelgia ir į tai, kad šiais metais itin gausu nedarbo dienų šventiniu laikotarpiu. Be to, Lietuvos įmonės vis dažniau perima Europos šalyse vyraujančią tradiciją atostogauti prieš šventes ir po jų.

Algis Akstinas pabrėžė dar vieną Europoje vyraujančią kelionių tradiciją – sausį vykti apsipirkti į didžiuosius Europos miestus, kur po Naujųjų prasideda didžiųjų išpardavimų laikotarpis.

Apie flyLAL – Lithuanian Airlines"(prekės ženklas flyLAL):
flyLAL – nacionalinė Lietuvos oro bendrovė, nuo 2005 m. rugpjūčio valdoma privataus kapitalo. Šiais metais flyLAL tapo sparčiausiai augančia oro bendrove Baltijos šalyse ir pagrindine oro bendrove Vilniaus oro uoste. Bendradarbiaudama su partneriais flyLAL savo keleiviams siūlo nuskristi į daugiau nei 300 pasaulio miestų.

Portale www.flylal.com galima įsigyti ne tik skrydžio bilietus, bet ir kitų elektroninių paslaugų – rezervuoti viešbutį, išsinuomoti automobilį, apsidrausti ir kt. Nuo 1999 m. veikiančios keleivių lojalumo programos "Gintarinės mylios" dalyviai, kurių šiuo metu yra per 35 tūkst., naudojasi papildomais privalumais.

Oro bendrovė flyLAL priklauso Lietuvos aviacijos verslo grupei, sukūrusiai stipriausią aviacijos infrastruktūrą Baltijos šalyse. Grupės įmonės teikia visas aviacijos verslo paslaugas, glaudus jų bendradarbiavimas – svarbus verslo sėkmės garantas.

KOMENTARAS

(vardas) rezultatas?

1 ASTA 12/12/2008 10:36 Tikrai puiki akcija!!!!


 

Apie mus | Kontaktai | Autorinės teisės | Partneriams
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::1.08830309sec.