SAS vykdys skrydžius tarp Kopenhagos ir Rytų Europos šalių sostinių

Skandinavijos avialinijos SAS nuo 2008 m. balandžio vykdys reguliarius reisus tarp Danijos sostinės Kopenhagos ir Ukrainos bei Rumunijos sostinių Kijevo ir Bukarešto. Nauji tiesioginiai maršrutai palengvins keleivių iš Šiaurės Europos susisiekimą su Rytų Europa.
„Atsižvelgdama į keleivių poreikius bei Rytų Europos šalių rinkų augimą SAS sparčiai plečia savo siūlomų skrydžių geografiją. Ukraina ir Rumunija yra patrauklios rinkos visai Šiaurės Europai, o taip pat ir Lietuvai. Šalies verslininkai, skrisdami su persėdimu Kopenhagos oro uoste, galės patogiau ir greičiau pasiekti šias Rytų Europos šalis“, – pasakojo SAS atstovybės Lietuvoje ir Latvijoje vadovė Rūta Jucienė.
Pasak jos, Ukraina ir Rumunija yra patrauklios šalys tiek verslininkams, tiek turistams. Siekdami susipažinti su kitų šalių kultūromis bei ieškodami įdomios savaitgalio kelionės, dalis keleivių renkasi Rytų Europą, o neilgai trunkantys skrydžiai naujais maršrutais – ypač patogus būdas keliauti.
Skrydžiai iš Kopenhagos į Bukareštą bus pradėti vykdyti nuo 2008 m. balandžio 1 d., o skrydžiai į Kijevą – viena diena anksčiau, t.y. nuo kovo 31 d. Tiesioginiai skrydžiai bus vykdomi tris kartus per savaitę ir truks dvi su puse valandos.

KOMENTARAS

(vardas) rezultatas?


 

Apie mus | Kontaktai | Autorinės teisės | Partneriams
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.16618204sec.