airBaltic didina reisų skaičių į Stokholmą

Didžiausia Baltijos šalyse oro bendrovė „airBaltic” nuo birželio 26 d. iš Vilniaus oro uosto dažniau skraidys į Švedijos sostinę Stokholmą. Oro bendrovė keleiviams pasiūlys keturis papildomus reisus per savaitę – nuo šiol į Stokholmą bus skrendama tris kartus per dieną antradieniais, ketvirtadieniais, šeštadieniais ir sekmadieniais. Anksčiau į šį miestą „airBaltic“ skraidydavo dukart per dieną.

„Sprendimą didinti reisų skaičių į Stokholmą lėmė išaugusi skrydžių paklausa į Švediją. Papildomi skrydžiai bus labai patogūs tiems, kurie skrenda į kitas šalis persėsdami Stokholmo oro uoste, taip pat verslo keleiviams. Stokholmas yra viena iš tų krypčių, kuriomis dažniausiai skrendama verslo reikalais, todėl verslininkai turės didesnį pasirinkimą planuoti savo verslo kelionių laiką“, – sakė „airBaltic“ viceprezidentas ir atstovybės Lietuvoje generalinis direktorius Tadas Vizgirda.

Šiuo metu „airBaltic“ iš Vilniaus oro uosto į Stokholmą skraidina du kartus per dieną darbo dienomis ir vieną kartą – savaitgaliais. Papildomai oro bendrovė skraidins pietų metu antradieniais, ketvirtadieniais, šeštadieniais ir sekmadieniais. Šių papildomų reisų lėktuvai iš Vilniaus oro uosto kils 13 val. 30 min. Skrydžio trukmė – 1 val. Bilietai į Stokholmą, perkant internetu, kainuoja nuo 130 litų, įskaitant oro uosto ir transakcijos mokesčius.

Neseniai, nuo gegužės 15 d., oro bendrovė pasiūlė papildomus reisus iš Vilniaus oro uosto į Rygą. Į Latvijos sostinę keleivius dabar skraidina keturis kartus per dieną ir šie skrydžiai yra ypač patogūs renkantis tolimesnius skrydžius iš Rygos oro uosto. Taip pat nuo gegužės 15 d. „airBaltic“ padidino skrydžių skaičių tarp Rygos ir Liepojos bei Rygos ir Talino. Į šiuos miestus „airBaltic“ lėktuvai darbo dienomis kyla 6 kartus per dieną.

AIR BALTIC CORPORATION (airBaltic) yra uždara akcinė bendrovė, įkurta 1995 m. Latvijos valstybei priklauso 52,6 proc., SAS – 47,2 proc. akcijų. Šiuo metu „airBaltic” lėktuvų parką sudaro dvidešimt keturi lėktuvai: dešimt „Boeing 737 – 500”, penki „Boeing 737-300“, vienas „Boeing 757-200“ ir aštuoni „Fokker 50“ lėktuvai.

KOMENTARAS

(vardas) rezultatas?


 
Poilsiavimo ir kelionių pasiūlymai:
Poilsiavimo ir kelionių pasiūlymai 30.06.2024 - 07.07.2024 Towards a well - balanced body and mind! Via Vitalité
Four star weight correction and wellness centre in Latvia. We offer several programmes “Basic”, “Extra” and “Relax”. Book now +371 20 605 553 | Žiūrėti daugiau
145 EUR

Apie mus | Kontaktai | Autorinės teisės | Partneriams
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.19463205sec.