Vyno gerbėjus kviečia Walt Disney World parkas

Šį rudenį JAV esančiame Walt Disney World poilsio ir pramogų parke visiems bus suteikta galimybė susipažinti su geriausių pasaulio vyndarių produkcija. Nuo rugsėjo 26 dienos iki pat lapkričio 9 dienos gurmaniškų keionių mėgėjai galės drąsiai keliauti į Orlandą. Walt Disney World parko teritorijoje, Epcot centre įvyks XIII amžiaus vyni ir gastronomijos festivalis. Besidomintiems bus suteikta galimybė dalyvauti įvairiuose renginiuose, seminaruose ir vyno degustacijose.

Geriausi JAV ir Europos kulinarai patars, kaip, pavyzdžiui, išsirinkti tinkamiausią gėrimą prie konkretaus patiekalo. Gebėjimas suderinti skonius – tai yra savotiškas menas. Todėl festivalis skirtas ne tik nudžiuginti pilvus, bet ir suteikti naudingų žinių.

Restoranai, kurie yra parko teritorijoje, prisijungs prei festivalio. Renginio ”paslaptys” kol kas neatskleidžiamos, tačiau parko administracija žada, kad lankytojai turės galimybę maloniai praleisti laiką, suderinti poilsiį ir praktines žinias. Be to, paroda Orlando mieste yra unikali galimybė paragauti geriausius vynus už parko bilieto kainą.

KOMENTARAS

(vardas) rezultatas?


 

Apie mus | Kontaktai | Autorinės teisės | Partneriams
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::1.46023202sec.