Turistus vėl kviečia Falkenlusto medžioklės pilis

Po aštuoneris metus trukusių restauracijos darbų lankytojams vėl atidaryta Falkenlusto medžioklės pilis, kuri yra Vokietijos mieste Briulyje (Brühl, 21 kilometrų nuo buvusios Vokietijos sostinės Bonos). Ši medžioklės pilis kartu su netoli esančiais Augustusburgo rūmais yra įtraukti į UNESCO pasaulio kultūros paveldo sąrašą.
Falkenlusto medžioklės pilis yra pastatyta XVIII amžiuje yra atstovauja vėlyvąjį rokoko stilių. 1809 metais Napoleonas esą sakęs, kad jam gaila, kad pilis neturi ratų, nes tuomet jis šią pilį parsivežtų į Prancūziją. Puošnioji Falkenlusto medžioklės pilis (Jagdschloss Falkenlust) yra viena mėgiamiausių pokylių pilių. Iš jos kurfiurstas ir archivyskupas Klemensas Augustas fon Vitelsbachas (Clemens August von Wittelsbach) (1700-1761) vyko į sakalų medžioklę, priiminėjo svečius ir pakviestas damas.
Pilies restauracijai Šiaurinio Reino Vestfaleno federalinis regionas skyrė 5,6 milijono eurų. Netoli medžioklės pilies yra Vokietijos atrakcijų ir pramogų parkas Fantasialand (Phantasialand).
Smulkensė informacija: www.bruehl.de

KOMENTARAS

(vardas) rezultatas?


 

Apie mus | Kontaktai | Autorinės teisės | Partneriams
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.34421897sec.