Į Londoną - ir iš Kauno oro uosto

Spalio 29. pirmuoju reisu iš Londono Lutono oro uosto Kaune nusileidę keleiviai džiaugėsi, kad sąlygos keliauti tik gerėja. „Londone turiu savo verslą ir šį kartą kelionė iki oro uosto man buvo daug trumpesnė, nei anksčiau kai skraidydavau iš Stanstedo. Lutonas arčiau, o kai ir bilietas pigesnis, ilgai nedvejojau“- patirtimi dalinosi nuolatinis keliautojas tarp Lietuvos ir Anglijos.
2007 m. tarp Londono ir Lietuvos keliavo 294 tūkst., šiemet per 9 mėn. - 243 tūkst. keleivių. Kauno oro uosto ir “Ryanair” paslaugomis pernai ir šiemet naudojosi 57% šių keliautojų. Tai neabejotinai populiariausia pastarųjų metų reguliarių skrydžių kryptis.
Sėkmingi skrydžiai į Londoną Stanstedą paskatino Ryanair  praplėsti Londono ribas. Abejonių dėl skrydžių į Londoną Lutoną sėkmės neturi ir Kauno oro uosto generalinis direktorius Arijandas Šliupas: “ Esu tikras, kad šis maršrutas dar labiau priartins Didžiąją Britaniją prie Lietuvos ir atvirkščiai. Neabejotina, kad tai teigiamai įvertins tiek verslo keliautojai, tiek turistai”.
Aviakompanija Ryanair įsitikinusi, kad D. Britanija itin svarbi rinka Lietuvos keleiviams – nuo lapkričio 2 d. tiesiogiai galėsime skristi į Birmingemą - antrą pagal dydį šios šalies miestą, kuris bus neabejotinai įdomus mažiesiems keliautojams – kelionės į Cadbury šokolado fabriką, įspūdingąjį Sea World vandens pasaulį, o kur dar šalia Birmingemo įsikūręs linksmojo mažylių draugo traukinuko Tomo pramogų parkas!Į Londoną - ir iš Kauno oro uosto

KOMENTARAS

(vardas) rezultatas?


 

Apie mus | Kontaktai | Autorinės teisės | Partneriams
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::6.90184283sec.