Paryžiaus informacijos punktai padės turistams geriau susipažinti su miestu

Jau trečius metus iš eilės Paryžiaus turizmo ir kongresų centras, bendradarbiaudamas su Paryžiaus merija, organizuoja akciją, kurios tikslas pagerinti teikiamų paslaugų kokybę ir miesto svetingumą. Programa "Paris vous sourit" arba "Paryžius Jus sutinka su šypsena" prasidėjo šių metų gegužės 4 dieną ir tęsis artimiausius 6 mėnesius. Programa orientuota ne tik į prancūzų turistus, bet ir užsienio svečius.

Turistų lankomiausiuose miesto rajonuose pastatyti informacijos punktai, kuriuose turistai galės gauti bukletų, renginių kalendorių, gauti informacijos apie penkis parengtus turistinius maršrutus: "Mistinis Paryžius", "Paryžiaus paminklai", "Paryžiaus vystymasis", "Paryžius - Sena" ir"Pasivaikščiojimų Paryžius".

Kol kas dirba tik du informacijos punktai– Eliziejaus laukuose/ Klemanso (dirbs iki spalio 4 dienos) ir Notre-Dame (šalia viešbučio Hôtel Dieu; dirbs iki rugsėjo 30 dienos). Liepos 2 dieną bus atidaryti informacijos punktai: Trocadéro aikštėje (šalia Musée de la Marine; dirbs iki rugpjūčio 28 d.), prie Paryžiaus miesto merijos (Hôtel de Ville aikštėje; dirbs iki rugsėjo 30 dienos) ir Bastilijos aikštėje (dirbs iki rugpjūčio 28 d.). Nuo liepos 20 iki rugpjūčio 20 dienos bus atidaryti informacijos punktai ir Paryžiaus paplūdimiuose.


KOMENTARAS

(vardas) rezultatas?


 

Apie mus | Kontaktai | Autorinės teisės | Partneriams
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::1.18995595sec.