Bauskės kantri muzikos festivalis 2016 pristato festivalio menininkus

Pirmasis Bauskės Kantri muzikos festivalis buvo surengtas 1999 metais Piliakalnio estradoje  vaizdingoje vietoje upių santakoje  ir XVI amžiaus Bauskės pilies  parke. Nuo tada festivalis įsitvirtino tarp didžiausių Latvijos renginių  ir įrodė, kad yra ilgaamžis.

 

Per šį laikotarpį festivalyje  dalyvavo 26 Latvijos grupės ir 47 grupės iš užsienio: JAV, Kanados, Didžiosios Britanijos, Švedijos, Vokietijos, Prancūzijos, Lenkijos, Slovakijos, Belgijos, Norvegijos, Olandijos, Liuksemburgo, Danijos, Rusijos, Estijos ir Lietuvos. Su ypatingu pasididžiavimu reikia pažymėti, kad šiame festivalyje dalyvavo tokios kantri muzikos žvaigždės kaip The Bellamy Brothers ir Asleep At The Wheels.

 

Kasmet festivalis pritraukia tūkstančius kantri muzikos gerbėjų ne tik iš visos Latvijos, bet ir iš artimo bei tolimo užsienio.  Festivalio metu lankytojams – tiek vaikams, tiek suaugusiems – siūloma daug įvairių pramogų, suteikiama  galimybė išbandyti Latvijos virtuvę, paragauti legendinio Bauskės alaus.

Nakvynei populiarus mūsų palapinių miestelis Memelės ir Musos  upės pakrantėse. Tai pirmasis palapinių miestelis įregistruotas Latvijos festivalių istorijoje. Jau keletą metų festivalio antra diena bus pradedama  nemokamu koncertu miesto centre ir linijinių šokių pasirodymu.

 

Dvi dienos praeis kaip viena nuostabi akimirka teigiamų emocijų atmosferoje, tai išliks dar ištisus metus.

Mes lauksime Jūsų šiemet liepos 8 ir 9 dienomis Bauskėje!

 

LANKYTOJAMS

Festivalio metu galėsite pasistatyti savo palapinę Memelės upės pakrantėje tam skirtoje vietoje –  palapinių miestelyje. Vienos palapinės, automobilio, motociklo arba priekabos vietos kaina – 7.00 eurai.

Kaina yra ta pati, ar būsite palapinių miestelyje vieną ar dvi dienas.

Lengvuosius automobilius ir turizmo autobusus festivalio teritorijoje bus leidžiama statyti tik tada, jei gyvensite palapinių miestelyje. Praėjusių metų patirtis rodo, kad laiku pasistatyti savo transportą galėsite be jokių problemų.

Įvažiavimas į palapinių miestelį pagal nurodytus ženklus tiktai žvyrkeliu prie Musos upės tilto. Ten pat link festivalio teritorijos rasite bilietų kasas, kur galėsite įsigyti bilietus į festivalį ir leidimus į palapinių miestelį.

Visi kiti lankytojai koncertų bilietus galės įsigyti Bauskės pilies centrinėse kasose.

 

BILIETAI

Įėjimo bilietai:

Suaugusiems vienai dienai – 10,00 Eur

Vaikams nuo 12 iki16 metų – 3.00 Eur

Vaikams iki 12 metų įėjimas nemokamas

Išankstinis bilietas dviem dienoms – 18 Eur

Draugų bilietas keturiems asmenims dviem dienoms – 60 Eur

 

Bilietus galima įsigyti Bilešu Paradizes kasose ir internetu:

http://www.bilietai.lt/lt/event/30778

Sekite Bauskės Kantri muzikos festivalio renginius čia:

www.countrybauska.lv

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Gūsti pavasarīgu iedvesmu izstādēs Tukumā Tukuma TIC
Aprīlis uzņem apgriezienus. Mostas daba. Mostas krāsas. Atsprāgst pumpuri, un dzīvība zied. Ļauj iedvesmai ieplūst tevī caur mākslu Tukumā un | Skatīt vairāk
Latvija
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 16.04.2024 - 22.04.2024 Pilnvērtīgs laiks sev! Via Vitalité
Via Vitalité ir četru zvaigžņu svara korekcijas un labsajūtas centrs Aizputē. Piedāvājam programmas "Pamata","Exstra","Relax". Zvaniet +371 20 605 553 | Skatīt vairāk
no 145 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 02.04.2024 - 20.03.2024 Māra Upmane – Holšteine un Goran Gora Valmieras TIC
19. aprīlī, 19:00 "Akustika" ielūdz uz unikālu un sirsnīgu tikšanos mūzikā ar Astro’n’out solisti Māru Upmani – Holšteini un viņas vīru, | Skatīt vairāk
20 EUR
Uz Tukumu pēc literatūras! Tukuma TIC
Pagājušajā gadā Tukums tika iekļauts UNESCO radošo pilsētu tīklā kā literatūras pilsēta. Esam lepni par iegūto statusu un aicinām uz pasākumiem. | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::1.35964799sec.