Kaip kovoti su pagiriomis - 10 kovos būdų

Vakarėliai, gimtadienio šventės, pobuviai kartais sukelia itin nemalonią būseną – sekančią dieną skauda galvą, pykina, jautiesi pavargęs, suirzęs, nieko nesinori. Džiugu tik tai, kad pagirios greitai praeina, o ,be to, jas galima pagreitinti įvairiausiais būdais. Taigi, būdai, kaip išvengti pagirių ar su jomis kovoti:

1. Prieš miegą išgerkite vandens su citrina. Kad atsibudę pasijaustumėte žvalesniais, citrinų sultis sumaišykite su vandeniu ir jas išgerkite. Šis kokteilis kovos su toksinais.

2. Vonia. Gulėjimas vonioje padeda organizmui, skatina medžiagų apykaitą.

3. Veido kaukė. Bet kokia veido kaukės procedūra padės jaustis ir atrodyti geriau.

4. Pasirūpinkite šviežiu ir maloniu patalpų kvapu. Tam itin tiks grepfrutų ar šviežių citrinų aromatas. Jis padės jums atgauti tinkamą nuotaiką.

5. Nepamirškite ir tinkamas kvėpuoti - giliai ir lėtai.

6. Pasivaikščiojimai. Net jeigu tai pareikalaus didelių valios pastangų, susiikite ir nors pusę valandos pasivaikščiokite. Vaikščiojimas skatina medžiagų apykaitą, todėl gaivus oras padeda atsikratyti alkoholio.

7. Masažas yra vienas iš sveikiausių procedūrų pasaulyje. Jis pašalina įtampą ir atkuria odos ir raumenų ląsteles. Jei šalia nėra kas galėtų padaryti masažą, pamėginkite jį pasidaryti pats - su rankomis arba teniso kamuoliuku.

8. Stebuklingas triukas. Mažytis jogos treniruotės pratimas, kuris reikalauja minimalių pastangų, bet pateikia nuostabų rezultatą. Atsigulkite ant grindų, prieš sieną, kojas pakelkite į viršų, užpakaliu siekite sieną. Tokioje padėtyje likite dešimt minučių. Taip kraujas atslūgsta nuo kojų, sumažina širdies ir plaučių darbą, padidina deguonies lygį ir pagerina medžiagų apykaitą. Taip pat pagerėja smegenų veikla.

9. Valgykite vaisius - jose gausu vitaminų!

10. Juokitės! Žiūrėkite komedijas arba juokingus vaizdo klipus. Juokas įveikia stresą, pašalina toksines medžiagas iš organizmo, atpalaiduoja raumenis.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu


 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Ekskursiju ceļojums - 𝐆𝐑𝐈𝐄𝐊̧𝐈𝐉𝐀! Latvia Tours
Pēc jaukā brauciena, tiem, kas Grieķijā vēlas uzturēties ilgāk, iesakām pagarināt savu atpūtu vienā no piedāvātajām Tasas salas viesnīcām. | Skatīt vairāk
no 1089 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 17.04.2024 - 23.04.2024 Sama modināšanas svētki Koknesē Aizkraukles novada TIC
Tradicionālie Sama modināšanas svētki Koknesē norisināsies 10. un 11.maijā. | Skatīt vairāk
MOTIVĒJOŠIE BRAUCIENI! Latvia Tours
👉VEIDOJIET POZITĪVA UZŅĒMUMA TĒLU. 👉APBALVOJIET LOJĀLOS KLIENTUS, DARBINIEKUS. 👉MOTIVĒJIET JAUNIEM PANĀKUMIEM. 👉SALIEDĒJIET KOLEKTĪVU, | Skatīt vairāk
Anitas Celmas izstāde Valmieras muzejā Valmieras TIC
No 2024. gada 6. aprīļa līdz 29. maijam Valmieras muzeja Izstāžu namā skatāma tekstilmākslinieces Anitas Celmas personālizstāde “Atgriešanās”. | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.35927796sec.