SIXT pelnė svarbiausius pasaulio turizmo apdovanojimus

Išskirtines limuzinų nuomos paslaugas teikiantis SIXT padalinys „Sixt Limousine Service“ pelnė svarbiausius pasaulio turizmo industrijos apdovanojimus.

Prestižiniuose „Pasaulio turizmo apdovanojimuose“ SIXT limuzinų nuomos padalinys „Sixt Limousine Service“ buvo įvertintas dviem apdovanojimais. Įmonė paskelbta geriausia „Pirmaujančios limuzinų kompanijos“ kategorijoje už Abu Dabyje ir Dubajuje teikiamas limuzinų nuomos paslaugas.

SIXT limuzinų nuoma pripažinta geriausia dėl išskirtinės pasiūlos ir kokybės. Garbingus apdovanojimus „Sixt Limousine Service“ vadovui Michaeliui Schneideriui ir SIXT Dubajaus padalinio generaliniam direktoriui Malcolmui Cooperiui įteikė „Pasaulio turizmo apdovanojimų“ prezidentas Grahamas Cooperis.

„Sixt Limousine Service“ teikia išskirtines limuzinų nuomos paslaugas, kurios siūlomos verslo reikalais keliaujantiems klientams. Taip pat jos itin populiarios rengiant įvairias šventes ir pažymėti išimtines progas. Šią paslaugą prabangiais automobiliais teikia specialiai parengti vairuotojai.

Kiekvienais metais „Sixt Limousine Service“ aptarnauja ir Dubajuje vykstančių „Formulės 1“ lenktynių ypatingai svarbius asmenis. Taip pat kompanijos limuzinais naudojasi moterų golfo turnyro „Ladies Masters“ Dubajuje dalyvės ir svečiai.

Kompanija yra ir geriausių pasaulio viešbučių prabangių automobilių nuomos su vairuotoju paslaugų teikėja. „JW Marriott Marquis Dubai“ (aukščiausias pasaulyje viešbutis), septynių žvaigždučių „Burj Al Arab“, taip pat Palmių salose Persų įlankoje prie Dubajaus esantis garsusis „Atlantis“ – tai viešbučiai, kurių svečiams siūlomi išskirtiniai „Sixt Limousine Service“ automobiliai su vairuotoju.

„SIXT kompanijos pelnyti du „Pasaulio turizmo apdovanojimai“ už Dubajuje ir Abu Dabyje teikiamas paslaugas yra didelė garbė. Tai vertiname kaip pripažinimą, kad visame pasaulyje savo klientams siūlome aukščiausio lygio patikimas paslaugas, kurios tenkina jų poreikius ir lūkesčius. Apdovanojimus tik itin kokybišką aptarnavimą besirenkančiose Dubajaus ir Abu Dabio rinkose vertiname kaip ypatingai didelę motyvaciją toliau plėsti savo paslaugas“ – sakė „Sixt Limousine Service“ vadovas Michaelis Schneideris.

Apie SIXT. SIXT – pirmaujanti mobilumo paslaugų teikėja Europoje, įkurta 1912 metais Miunchene, Vokietijoje. SIXT nuomoja automobilius, teikia išperkamosios nuomos, automobilių parko valdymo ir konsultavimo paslaugas ir yra naujoviškų technologijų lyderė šiose srityse. SIXT veikia 105 šalyse ir turi daugiau kaip 4000 nuomos punktų visame pasaulyje. Daugiau informacijos rasite adresu http://www.sixt.lt/ ir www.facebook.com/sixt.lietuva.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 17.04.2024 - 21.04.2024 Liepājas restorānu nedēļa aicina Liepājas reģiona TIB
Liepājas ēdināšanas uzņēmumi visus ēdienu mīļotājus un gastronomijas entuziastus aicinās doties īpašā garšu ceļojumā Liepājas restorānu | Skatīt vairāk
MOTIVĒJOŠIE BRAUCIENI! Latvia Tours
👉VEIDOJIET POZITĪVA UZŅĒMUMA TĒLU. 👉APBALVOJIET LOJĀLOS KLIENTUS, DARBINIEKUS. 👉MOTIVĒJIET JAUNIEM PANĀKUMIEM. 👉SALIEDĒJIET KOLEKTĪVU, | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 18.04.2024 - 23.04.2024 Summer Sound 2024 Liepājas reģiona TIB
Grandiozākais pludmales festivāls Baltijā “Summer Sound”, kas šogad notiks 2. un 3. augustā Liepājā, papildina pašmāju un starptautisko | Skatīt vairāk
Taizeme - dažādām gaumēm Estravel Latvia
Taizeme - piedzīvojumi // atpūta spa kūrortos // Izvēlieties ceļojumu atbilstoši savai gumei! Piedzīvojumu ceļojumiem - atlaides! | Skatīt vairāk
no 367 EUR

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.84113908sec.