Foto: Kanarische Insel-lanzarote.de
Šaltinis: BalticTravelnews.com/Adac.de
Daugelis turistų renkasi pigiausius turistinius pasiūlymus. Tiesa, renkantis svetimą šalį, tikimasi susipažinti su šalies kulinarija. Kanarų salos taip pat savo klientus vilioja gurmaniška virtuve.
Rytų ir Vakarų Kanarų salos virtuvės vadovaujasi panašiais principais – maistas turi senas tradicijas, kurias sukūrė žemės ūkis, medžioklė ir žvejyba. Vietos virėjai teikia pirmenybę vietos produktams. Populiariausi salų patiekalai yra gaminami iš žuvies, pietinėje dalyje, kur yra derlingas slėnis, auginamos įvairios daržovės ir vaisiai.
Salose gana daug gerų restoranų, kuriuose virėjai siūlo paragauti vietinės virtuvės šedevrus.
Draudžiama portale www.travelnews.lt paskelbtą informaciją perpublikuoti be Travelnews.lt redakcijos sutikimo.