Kanarų salų virtuvės ypatumai

Daugelis turistų renkasi pigiausius turistinius pasiūlymus. Tiesa, renkantis svetimą šalį, tikimasi susipažinti su šalies kulinarija. Kanarų salos taip pat savo klientus vilioja gurmaniška virtuve.

Rytų ir Vakarų Kanarų salos virtuvės vadovaujasi panašiais principais – maistas turi senas tradicijas, kurias sukūrė žemės ūkis, medžioklė ir žvejyba. Vietos virėjai teikia pirmenybę vietos produktams. Populiariausi salų patiekalai yra gaminami iš žuvies, pietinėje dalyje, kur yra derlingas slėnis, auginamos įvairios daržovės ir vaisiai.

Salose gana daug gerų restoranų, kuriuose virėjai siūlo paragauti vietinės virtuvės šedevrus.

 

 

KOMENTARAS

(vardas) rezultatas?


 
Poilsiavimo ir kelionių pasiūlymai:
New Year's Ball Radisson Blu Latvija Conference & Spa Hotel
December 31st New Year's Ball at Radisson Blu Latvija Hotel - live music, popular evening hosts and special kids area. More info in www.bilesuserviss.lv | Žiūrėti daugiau
160 EUR

Apie mus | Kontaktai | Autorinės teisės | Partneriams
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::2.34594512sec.