Rentalcars.com – naujas Vilniaus oro uosto automobilių nuomos paslaugų tiekėjas

Rentalcars.com – tai naujas Vilniaus oro uosto automobilių nuomos paslaugų tiekėjas, siūlantis automobilių nuomą patraukliomis kainomis visame pasaulyje.

Rentalcars.com dirba tik su geriausiomis ir didžiausiomis automobilių nuomos kompanijomis visame pasaulyje, palygina visų didžiausių pasaulio bei vietinių kompanijų kainas, ir siūlo patraukliausią variantą, tuo pačiu metu užtikrinant aukštą paslaugų lygį. Automobilį galima išsinuomoti vienoje iš 6000 pasaulio vietų.

Rentalcars.com siūlo visiems klientams ypatingas "viskas įskaičiuota" sąlygas, į kurias įeina visapusis draudimas, neribotas kilometražas, visi vietiniai mokesčiai. Automobiliai gali būti užsakyti iš anksto arba paskutinę minutę internetu, arba paskambinus į rezervacijos centrą, kuris siūlo paslaugas 40 kalbų (įskaitant lietuvių) arba nemokamu telefono numeriu.

Rentalcars.com, priklausanti Priceline Group įmonei, yra viena iš didžiausių interneto automobilių nuomos agentūrų visame pasaulyje. Dabar Vilniaus oro uosto keleiviai turi galimybę pasinaudoti aukštos kokybės automobilių nuomos paslaugomis mažiausiomis kainomis.

Išsinuomokite automobilį dabar!

 

KOMENTARAS

(vardas) rezultatas?


 

Apie mus | Kontaktai | Autorinės teisės | Partneriams
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.18492508sec.