Ryanair plečia savo veiklą Kaune ir didina darbuotojų gretas

Šių metų pradžioje Kauno oro uoste atidariusi naują 1,5 mln. eurų vertės orlaivių techninio aptarnavimo ir remonto angarą, Airijos aviakompanija „Ryanair" stato antrąjį tokio pobūdžio techninį centrą, kuriame planuojama papildomai įdarbinti 40 mechanikų ir inžinierių.

„Ryanair" savo orlaivių priežiūros ir remonto padalinį Kauno oro uoste įkūrė 2012 m. Tai pirmasis orlaivių techninės priežiūros centras Centrinėje ir Rytų Europoje.

„Investuok Lietuvoje" iniciatyva atrinktiems žmonėms bus suteikti 5 mėnesių specialūs „Ryanair" ir Kauno Technologijos universiteto parengti mokymo kursai. Taip siekiama pritraukti specialistų, neturinčių orlaivių inžinerijos patirties, bet turinčių mechaniko patirties ir mokančių anglų kalbą. Taip pat tikimasi, kad pasiūlymas bus įdomus automobilių ir kitokio profilio mechanikams, kurie ieško naujų iššūkių ir viliojančios karjeros aviacijoje.

„Ryanair" yra didžiausia Europos pigių skrydžių aviakompanija, 28 šalyse turinti 53 bazes. Bendrovė jungia 168 oro uostus ir kasdien įvykdo daugiau kaip 1,5 tūkst. skrydžių. Skrydžiams naudojami 305 nauji „Boeing 737" lėktuvai. Šiuo metu „Ryanair" komandoje dirba virš 8,5 tūkst. žmonių. Kompanija planuoja per šiuos finansinius metus pervežti daugiau nei 80 milijonų keleivių.

KOMENTARAS

(vardas) rezultatas?


 

Apie mus | Kontaktai | Autorinės teisės | Partneriams
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.47372103sec.