Kauno tarptautinis oro uostas gegužės mėnesį aptarnavo rekordinį keleivių skaičių

Šių metų gegužės mėnuo buvo rekordinis Kauno tarptautiniam oro uostui.

Kaip informavo Kauno tarptautinio oro uosto generalinis direktorius Arijandas Šliupas, gegužės mėnesį aptarnautas didžiausias per visą oro uosto veiklos istoriją keleivių skaičius - 40588 keleiviai. „Pagerintas puikus praėjusių metų gegužės mėnesio rezultatas (36212 keleivių). Tai - puiki dovana artėjančiam Kauno oro uosto veiklos XX-mečiui“,- džiaugiasi A.Šliupas.

Populiariausiu oro skrydžių maršrutu išlieka Londonas (Stanstedas), į kurį aviakompanija „Ryanair“ skraidina du kartus per dieną. Puikiais rezultatais iš Kauno oro uosto patenkintas ir tarptautinis kelionių organizatorius „Tez Tour“, skraidinantis keleivius į Antaliją.

Jau beveik mėnesį Kaune keleiviai aptarnaujami naujajame terminale, iki birželio vidurio bus baigta modernizuoti mokėjimo už automobilių stovėjimą sistema.

 „Smagu matyti, kad keleiviams patinka naujas oro uosto veidas. Esu tikras, kad mūsų laukia dar ne vienas rekordas“,- tvirtino Kauno tarptautinio oro uosto generalinis direktorius Arijandas Šliupas, komentuodamas oro uosto veiklos rezultatus.

KOMENTARAS

(vardas) rezultatas?


 

Apie mus | Kontaktai | Autorinės teisės | Partneriams
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.17247415sec.