Turizmo pokštai

Viešbutyje prie vandenyno turistai teiraujasi:

- O jūsų paplūdimyje medūzų ar jūros ežių nebūna?

- Ką jūs! Kokie čia ežiai! Viską švariai sutvarko rykliai.


Viešbutyje prie vandenyno turistai teiraujasi:

- O jūsų paplūdimyje medūzų ar jūros ežių nebūna?

- Ką jūs! Kokie čia ežiai! Viską švariai sutvarko rykliai.


Nauja ekstremalaus turizmo rūšis: Bučinių festivalis Pekine.


Keli turistai papuola pas žmogėdras.

- Kas papasakos juokingą anekdotą -tą paleisim. Perspėjame - internetą

turim...


Skrenda lėktuvas. Vidury skrydžio į pilotų kabiną įsiveržią susijaudinusi stiuardesė: “Ten vienas keleivis… prašo… jis nori, kad jį išleistų iš lėktuvo, sako, kad tuoj bus jo kaimas!” Atsisuka pilotas: “Toks truputį pritrenktas, visas sugipsuotas, invalido kėdėje?” “Taip, o iš kur jūs žinote?” “Tai kad jis visuomet čia išlipa”.


Autoturistas iš Centrinės Europos keliauja po Maltą. Nustemba, kad čia važinėjama nepaisant jokių taisyklių. Pakalbintas policininkas jam paaiškina:

- Nekreipkit dėmesio. Yra šalių, kuriose važiuojama kairiąja puse, yra ir tokių, kur dešiniąja. O pas mus labai kepina saulė, todėl visad važiuojama pavėsingąja puse.


Vyras ir žmona pateko į žmogėdrų žabangas. Tie, laikydamiesi senų tradicijų, prieš juos sudorodami, ėmė šokti ritualinį šokį.

– Ar tau neatrodo, kad žmogėdros rengiasi mus suėsti? – išsigandęs šnipštelėjo vyras savo žmonai.

– Užsičiaupk! Tau daugiau niekas nerūpi, kaip tik sočiai prisiryti! – žavėdamasi netradiciniu žmogėdrų šokiu.


Tikrai nepatogu mautis kelnes per galvą, stovint ant vienos kojos, su slidėmis ir neišeinant iš dvivietės palapinės.


- Žemė! - džiugiai šūktelėja po laivo katastrofos išsigelbėjęs keleivis, brisdamas į krantą. - Mėsa! - džiaugsmingai šaukia tenykščiai žmogėdros, lįsdami iš pakrantės krūmų.

Gidas vedžioja turistus po senovinę pilį. Pilyje daug požemių, labirintų. Giliame požemyje gidas parodo turistams keletą skeletų. Vienas turistas jo klausia: -Iš kur jie čia atsirado? Ar tai buvusių kalinių skeletai? -Ne. Tai buvusių turistų skeletai. Jie nutarė sutaupyti ir nepasisamdė gido.


Grupė turistų muziejuje apžiūrinėja statulą, prie kurios pritvirtinta lentelė su pavadinimu "Nugalėtojas". Statula be rankų, be kojų, be galvos. Vienas turistas ir sako: - Įsivaizduoju, kaip atrodo nugalėtasis?


Turistas, kelionėje prie "Lohneso" ežero, klausia gido: -Sakykite, o kada Lohneso pabaisa pasirodo žmonėms? Gidas atsako: -Paprastai, po penkių, šešių bokalų, sere…


Prie arabų šeicho rūmų sustoja autobusas, pilnas pagyvenusių moterų. Šeichas klausia savo sekretoriaus: -Turistai? Sekretorius: - Ne. Čia jūsų uošvienės atvažiavo pas jus į svečius.


Turistas klausia vietinio gyventojo: -Kur mums geriausia pasistatyti palapines? Vietinis gyventojas: -Geriausia pievos gale, ten jau stovi keletas palapinių. Turistas: - Ar čia yra kokių nors vietinių pramogų? -Taip, vieną kartą per savaitę, į tą pievą aš išleidžiu savo bulių.


Anglijos viešbutyje portje pakelia ragelį. Ten girdi - tu ty tu tu tu. Portje galvoja, kad kas nors juokauja. Po minutės vėl skambutis ir ten vėl tas pats. Portje vėl meta ragelį. Po penkių minučių atlapotu chalatu atlekia naujasis rusas ir sako: -Tu, ką angliškai nesupranti. Juk sakau du arbatos į du šimtai dvidešimt antrą.(two tea two two two)


Lietuvos Turizmo Asociacija siūlo įvesti į Lenkiją keliaujantiems žmonėms papildomą mokestį už ritualines paslaugas.


Kelių žemėlapyje yra visa reikalinga informacija, išskyrus kaip jį vėl sulankstyti.


Žinote, kaip kompiuteris laimėjo prieš Kasparovą? Labai paprastai - padarė šachą ir pakibo.


Gruzinas - tai vardas, žydas - tai pašaukimas, čigonas - profesija, rusas - likimas...


 

Apie mus | Kontaktai | Autorinės teisės | Partneriams
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.16542411sec.