"West Express" šiemet pardavė kelionių už 158 mln. litų ir pasiekė 2006 metų apyvartą

Didžiausios Lietuvoje kelionių agentūros "West Express" pardavimai per dešimt šių metų mėnesių prilygo visų 2006 metų apyvartai. Per sausio-spalio mėnesius "West Express" pardavė kelionių ir kitų turizmo paslaugų už 158 mln. litų – 13,2 mln. litų daugiau nei per šį laikotarpį pernai, kai apyvarta sudarė 144,8 mln. litų.

Šiemet su "West Express" keliavo net 158 tūkst. žmonių. Per dešimt mėnesių "West Express" klientai vyko į 149 pasaulio šalis, tarp kurių, be populiarių maršrutų Europoje, buvo ir kelionės į Antigvą ir Barbudą, Kamerūną, Kongo Demokratinę Respubliką, Grenlandiją, Reunioną, Togą.

Pasak UAB "West Express" generalinio direktoriaus Andriaus Sideravičiaus, augančius kelionių ir kitų turizmo paslaugų pardavimus toliau lemia gerėjanti didžiosios gyventojų dalies ekonominė padėtis ir dėl to augantis siekis kokybiškiau leisti laisvalaikį, kartu ir daugiau keliauti. Pardavimus augino ir "West Express" investicijos į paslaugų gerinimą.

"West Express" įdiegus moderniausią verslo kelionių valdymo sistemą, įgijome privalumą geriau analizuoti ir prognozuoti tendencijas turizmo rinkoje. Kartu tai leidžia iš oro linijų bendrovių gauti palankesnes sąlygas mūsų klientams", - pasakojo "West Express" vadovas. Pasak jo, Lietuvoje daugėja ir pavienių keliautojų, ir privačių įmonių, organizuojančių motyvacines keliones darbuotojams ar partneriams. Dėl aktyvesnio Lietuvos dalyvavimo tarptautinėse struktūrose, auga ir tarnybinių kelionių apimtys.

Šiais metais "West Express" praplėtė siūlomų kelionių geografiją ir pobūdį. Be kelionių į Turkiją, Egiptą, Tunisą, Ispaniją ir kitas turistų pamėgtas vietas, bendrovė siūlo unikalius turus į Polineziją, Taitį, Mauricijų, Havajus, Prancūzijos Polineziją, Jamaiką, Barbadosą, Fidži, Kuko salas, mokslines ekspedicijas į Antarktidą. Šiemet padaugėjo užsakymų keliauti į Pietų Amerikos šalis – Braziliją, Argentiną, Peru, taip pat Kubą. Vis didesnio susidomėjimo sulaukia specialūs "West Express" pasiūlymai keliauti po Kiniją ir Pietryčių Aziją, ypač Vietnamą. Nepaisant konfliktiškos politinės situacijos, Lietuvos gyventojai drąsiai vyksta į Izraelį ir Jordaniją.

Tapusi tarptautinės kelionių organizavimo kompanijų grupės "Globus and Cosmos" išskirtine atstove Baltijos šalyse, kelionių agentūra "West Express" pasiūlė sąlygas mūsų šalies keliautojams lengvai pasiekti prabangiausias ir egzotiškiausias planetos vietas.

"West Express" prognozuoja, kad paskutiniais dviem metų mėnesiais kelionių pardavimo sezoniškumas nebus juntamas ir per visus 2007 metus, palyginti su pernai, kelionių ir kitų turizmo paslaugų apyvarta išaugs 11 proc. iki maždaug 175 mln. litų.

Pasauliniam tinklui "HRG Worldwide" priklausanti "West Express" pagal apyvartą yra viena didžiausių turizmo agentūrų Baltijos šalyse ir Lietuvos turizmo rinkos lyderė.

KOMENTARAS

(vardas) rezultatas?


 

Apie mus | Kontaktai | Autorinės teisės | Partneriams
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::1.76119399sec.