Aviakompanija "flyLAL – Lithuanian Airlines" moksleiviams padovanojo kompiuterių

Tęsdama dėmesingo bendravimo su vaikais tradiciją nacionalinė aviakompanija "flyLAL – Lithuanian Airlines" šiemet įteikė dovaną Vilkaviškio "Aušros" vidurinei mokyklai. Kalėdinio renginio metu šios mokyklos vaikams buvo padovanoti penki kompiuteriai, daugiafunkcinis aparatas, dokumentų įrišimo įrenginys, fotoaparatas ir kita organizacinė technika.

"Ne tik sostinėje, bet ir kituose Lietuvos miestuose bei kaimuose vaikams turi būti sudarytos sąlygos išmokti naudotis kompiuterine įranga ir lavinti įgūdžius, – įsitikinęs AB "flyLAL – Lithuanian Airlines" generalinis direktorius Tadas Pukšta. – Galbūt jau rytoj prie vieno iš padovanotų kompiuterių atsisės būsimasis pilotas arba būsimasis daktaras, advokatas ar vadybininkas. Mums visiems turėtų rūpėti, kaip naujoji karta bus pasirengusi įsisavinti sparčiai kintančias informacines technologijas".

Pasak aviakompanijos "flyLAL – Lithuanian Airlines" vadovo, moksleiviams buvo padovanota tai, ko šiuo metu jiems trūko labiausiai. "Besąlygiškai atsižvelgėme į pateiktus pageidavimus, nes siekėme realios naudos vaikams", – sakė Tadas Pukšta.

Praėjusių metų gruodį aviakompanijos "flyLAL – Lithuanian Airlines" dėmesys buvo skirtas Vilniaus SOS vaikų kaimo vaikams. Jie lankėsi Tarptautiniame Vilniaus oro uoste, apžiūrėjo lėktuvus, bendravo su pilotais ir orlaivių palydovėmis. Siekiant skatinti moksleivių norą mokytis, jiems buvo padovanoti anglų-lietuvių kalbų žodynai, įteiktos kitos suvenyrinės dovanos.

Apie "flyLAL – Lithuanian Airlines"

Pagrindinė "flyLAL – Lithuanian Airlines" veikla – keleivių skraidinimas, krovinių ir pašto siuntų gabenimas reguliariaisiais ir užsakomaisiais reisais. Bendrovė tiesiogiai iš Vilniaus reguliariaisiais reisais skraidina keleivius į 17 pagrindinių Europos miestų. Kartu su bendrojo kodo partneriais "flyLAL – Lithuanian Airlines" keleiviams suteikia galimybę iš Vilniaus nuvykti į daugiau kaip 500 pasaulio miestų.

Lietuvos nacionalinio vežėjo AB "flyLAL – Lithuanian Airlines" 100 proc. akcijų valdo bendrovė "flyLAL Group". AB "flyLAL Group" jungia visas su aviacija susijusias veiklas ir yra septynių įmonių – AB "flyLAL – Lithianian Airlines", UAB "flyLAL Technics", UAB "Passenger Terminal", UAB "Aviation Assets Management", UAB "flyLAL Charters", UAB "flyLAL Training" ir UAB "BPC Travel" – steigėja ir savininkė.

KOMENTARAS

(vardas) rezultatas?


 

Apie mus | Kontaktai | Autorinės teisės | Partneriams
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.15236902sec.